« Bad, bad och bad | Startsidan | Katinka gästbloggar: 5 »

24 januari 2004

Katinka gästbloggar: 4

Här var föresatsen att vi skulle gå till gymet och köra ett styrkepass. Jag laddade med en bra frukost, med en ännu nyttigare (och god) lunch, tog en promenad med Lina och kände mig laddad.
När jag kommer hem så har Danne somnat och snäll (lat ?) som jag är tänker jag att han får fortsätta sova ett tag.
Tiden går och halv fem så vaknar han och vi ilar ner till gymet, bara för att upptäcka att dom stänger 17.00 på Lördagarna. Ett nytt påfund sen nyår, tidigare var det öppet till 19.00. Så det blev att promenera hem igen, snopet värre. I morgon däremot....

Min rethosta har kommit tillbaka. Jag vaknar runt 05 på morgnarna och hostar så det känns som att lungorna skall hoppa ur kroppen.
Nu är jag inte spec. orolig att det är någonting, jag gjorde en lungröntgen i våras och en spirometriundersökning nu i November och värdena var förvånansvärt bra trots att jag rökt i en herrans massa år. Men en dag tar turen slut, och jag vet inom mig att jag borde sluta röka. Men motivationen just nu är inte hög alls. Så lösningen blir än så länge att ta en slatt hostmedicin och sedan somna om.
Coccillana Etyfin är rökhostans näst bästa vän, den bästa vännen vore att sluta röka, men det tar jag en annan dag.

// Katinka

Annica Tiger januari 24, 2004 10:30 EM