« IKEA | Startsidan | Virus i lampan? »

9 januari 2004

Brev

Ett brev betyder så mycket.

Var inte det en slogan som Posten körde med förut? Den kanske de ska återuppta? För det är faktiskt sant. Ett brev betyder så mycket och då menar jag ett riktigt brev, ett analogt brev och inte e-post. Inte för att föringa det trivsamma i att få ett trevligt mail :).

Jag skrev ofta brev förut, innan jag "digitaliserades". Långa brev. Orden har alltid funnits där. Jag brevväxlade med släkt och vänner. Nu är det lite sämre med det, däremot e-post är jag en flitig användare av. Men inte alls lika mycket nu som förut - åren runt 1997.

Men inget går upp mot ett handskrivet brev eller ett skrivet i Word, utskrivet, vikt och inlagt i ett kuvert för att sedan postas. Så mycket eftertanke och omsorg, till skillnad från ett e-mail man bara slänger iväg, som jag ofta on-line - i bara farten.

Jag fick ett brev i dag från min lillasyster. Jag säger bara att huka er gubbar och gummor, speciellt en gubbe :). Det är förunderligt hur fort min älskade lillasyster har hittat sin tappade sug.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 9, 2004 4:46 EM