« Valfrihet? | Startsidan | Nattbuss »

30 december 2003

Zoofiler

För att fortsätta fundera över Internets användningsområden. Jag brukar alltid säga att håller man sig till de upplysta huvudgatorna (seriösa sajterna) så klarar man sig hyfsat, likt i verkliga livet där väldigt få vandrar in frivilligt i mörka, folktomma och oupplysta gränder. Men länkar gör det lättare att hamna fel. Jag fick en länk till en hemsida som handlade om zoofiler.

Zoofiler är ett begrepp som jag tidigare varit förskonad ifrån att ens behöva fundera över. Visst har man hört talas om byfånar (som lever torftiga liv och antagligen är lite skogstokiga) som sätter på suggan eller hästen i stallet, i brist på annat. Jag har även förstått att det i porrfilmer förekommer sex med hundar. Något jag inte fattar att en normalt funtad människa ens vill titta på, än mindre utföra. Men jag lever nog i en drömvärld. Jag vill så gärna tro gott om allt och alla.

Det finns forum på nätet för zoofiler, där de öppet berättar hur de sätter på sina djur. Sjuuuuuuuukt. Jag kan inte förstå dessa idioter. Ja, jag kan tänka mig andra omskrivningar om vad de lider av för psykiska störningar, men de håller jag för mig själv. Internet är en guldgruva, men jag tycker att den börjar sina och börjar innehålla mer grus, stenar och annat skräp istället. Tyvärr underlättar Internet för dessa avskum att kommunicera med varandra. Det är lite svårare att upprätta sådana här nätverk via snigelpost och telefoner. Visst funkar det, men nätet ger dem oanade möjligheter.

Jag vill gärna tro att http://www.svenskazeta.com/ är ett skämt. Men är det ett "skämt" skämt eller på allvar? Blotta tanken på det sistnämnda skrämmer mig. Tyvärr är det nog det sistnämnda.

Sexuellt umgänge med ett djur kan aldrig, aldrig ses som ett uttryck för kärlek till själva djuret. Punkt slut.

Ett djur står i beroendeställning till den som föder det och det kan därför svårligen "sätta stopp" för det – jämför med ett barns beroende av sina föräldrar. Punkt slut.

Detta är en handling som innebär lidande och kränkning för djuret. Punkt slut.

Sedan 1940-talet finns det ingen lagstiftning som uttryckligen förbjuder tidelag. Det är något som måste ändras på. Jag drar paralleller med pedofiler och zoofiler. Same shit, different names. Punkt slut.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 30, 2003 5:21 FM