« Eskorttjänst? | Startsidan | Kollektivtrafik »

10 december 2003

Skilsmässa

Jag satt i går och skrev en lång text om något helt annat än vad det blev nu istället. Den texten lade jag åt sidan. Jag får ta upp tråden igen någon annan gång. Nu känns den helt ointressant.

När jag satt och hamrade på tangentbordet fick jag ett telefonsamtal. Ett mycket oväntat samtal som framkallade en stor smärta i mitt hjärta, inte för min egen skull utan för min älskade lillasyster.

Vi är inte och har aldrig varit så där tajta, som andra systrar synes kunna vara. Men hon har en plats i mitt hjärta och det hon berättade berörde mig djupt.

Jag kunde inte trösta henne. Jag fann inga ord. Men jag kände hennes smärta. Den var närvarande, samtidigt som vi var så frånvarande i geografiskt avstånd sett. Men smärtan gick dock raskt över till ren och skär ilska. Men det kunde jag inte visa då.

Kunde du inte skött det här lite snyggare B.W? Sååååååå djävla bråttom kan du väl inte ha? Beställa mäklare, planera att sälja kåken innan lillsyrran ens har hittat en ny bostad åt sig och dottern. För dottern ska tydligen inte ingå i ditt "nya liv" vad jag kan förstå.

Sekreteraren på jobbet? Så löjligt banalt. Kasta dig baklänges. Hur länge tror du det håller B.W? Nuuuuuuu är jag arg. Faaaaaaan ta dig B.W.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 10, 2003 3:58 FM