« Vintersolstånd | Startsidan | Snö, stress och virus »

22 december 2003

Baltic Inkasso

Robert Aschberg och hans familj hängs ut på nätet. Genom att publicera bilder från bostäder, personnummer och adressuppgifter på Internet försöker indrivningsföretaget Baltic Inkasso tysta honom. Detta är en hämd för att Baltic Inkasso synats i sömmarna.

Det erkänner Johan Dahlsten, vid (http://www.balticinkasso.com/) Baltic Inkasso i Tallinn som tycker att Aschberg får skylla sig själv. Sjuka idioter är min åsikt. Egentligen skulle jag inte posta länken till Baltic Inkasso, för det förtjänar de inte. Bara för att visa vilka avskum det handlar om så publicerar jag länken. Skadan för Robbans del är redan skedd.

Ja, skicka mig ett grishuvud per post om ni så önskar. Men jag hävdar att det Baltic Inkasso sysslar med är olagligt och oetiskt. De skriver på sin hemsida att de följer de svenska och estniska lagar och förordningar som gäller. Jodu! Dröm i rosa. Jag hoppas polisen tar tag i detta å det snaraste.

Jag håller på dig Robban och ger dig en stor elogé att du inte räds typer som dessa. Jag ser fram emot fler avslöjande reportage. Vi skulle ha fler journalister som dig.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 22, 2003 7:48 FM