« Date med kungen? | Startsidan | Underliga frågor »

28 december 2003

Äntligen...

Tre 12-timmarspass är nu avklarade. Äntligen säger jag bara. Det är inte mänskligt att jobba 36 timmar under tre dygn. Det har som tur varit lugnt. Dagarna innan jul var helvetiska. Jag nästan spydde och mådde illa. Ja, jag är glad över mitt tagna beslut. Ängslan över att bli sittande ensam i tolv timmar en hel dag/natt, utan kanske ens möjlighet att gå ifrån för en kort rökpaus, lunch eller toalettbesök tog överhanden. Det tänker jag inte utsätta mig för, inte ens oron inför att det kanske ska hända. Det har hänt andra titt som tätt. Så varför inte mig, en vacker dag?

Jag räknar dagarna, likt killarna som bryter av pinnarna på kammen inför muck :). Ja, jag sade upp mig på eget bevåg. Dumdristigt? Idiotiskt? Kanske det? Kanske inte alls. Men det passade så bra in på allt annat som föll på sin rätta plats, i samma veva. Drömmar och planer som bara kunde genomföras om jag hade fast anställning. Nu kan jag slappna av. Det är uppfyllt.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 28, 2003 6:28 EM