« Väckarklockan | Startsidan | Tatuering »

7 november 2003

Tokvecka

Den långa bautatokveckan är äntligen slut. Jag klarade provet och är därmed godkänd. Fett! Men det är skönt att det är över.

Jag garvade gott när B. kom hem och berättade att hans dotter hade hamnat i en diskussion på jobbet angående hemsidor och av någon anledning nämnt att jag är hennes svärmor. Personen hon diskuterat med blev alldeles till sig och ville i princip nästan att hon skulle fixa autograf :)))).

Jag fick ett mail från en Tradingfirma som ville ha hjälp med en grej till hemsidan. Subjetet "Hjälp mig TACK! Svar önskas snabbt." får det att gå kalla kårar på ryggen. Svara snabbt ger den effekten på mig. Det rimmar illa med det jag skriver ovan. Jag vet. Men jag svarar alltid på frågor, men vill göra det i min takt. Stressa mig inte. Det finns annat här i världen än hemsidor och gratis hemsideshjälp. Nu har jag haft en tokjobbig vecka och vill bara soooooooooooooooova.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 7, 2003 6:31 EM