« Echelon | Startsidan | Latmask »

17 november 2003

Antifeminister

Skvallerkärringar har det alltid funnits, både män och kvinnor. De satt i tidernas begynnelse runt lägereldarna och i modernare tid har "rökrummet" ofta varit deras tillhåll. Där satt de – innan Internet fanns, och skvallrade – intrigerade, snackade skit, grottade sig i andras elände och svärtade ned andra, själv enligt egen utsago helt ofelbara. Fortfarande är nog detta ett vanligt forum. Turligt nog är det bara för oss andra att stänga dörren så man slipper höra på eländet.

Nu när Internet har kommit för att stanna är situationen lite annorlunda. De behöver inte längre sitta i "rökrummet" och verka i det fördolda – utan nu har de hela vida nätet att rumstera i. De kan i princip ploppa upp var som helst. De ploppar upp var som helst. Deras livsnerv är fortfarande att skvallra – intrigera, snacka skit, grotta sig i andras elände och svärta ned andra.

Nu kan den övergivna partnern lätt på en hemsida slänga upp ofördelaktiga nakenbilder på exxet, ta ut svängarna rejält med nidtexter om personen ifråga – utan att egentligen riskera något för egen del. Nu kan den som driver en vårdnadstvist in absurdum helt fritt hänga ut den, med alla detaljer – utan att förstå att barnet som tredje part blir drabbat av att hängas ut inför kreti och pleti. Blir du kritiserad och emotsagd? Släng upp en hemsida och bemöt det hela, fördelen är att du aldrig behöver hålla dig till sanningen, för vem kan kontrollera den? Internet har blivit rättshaveristernas katedral.

När jag debatterar på nätet står jag alltid för vad jag säger och därmed så använder jag alltid mitt namn och behöver inte dölja mig bakom alias eller allehanda fejkade nick. Det man inte kan stå för öppet kanske inte är värt att nämnas? Det är svårt att ljuga någon rakt i ansiktet under eget namn kanske? Det är a och o för att kunna vara trovärdig, att man står för vad man skriver under eget namn.

Jag fick ett mail om att jag som person återigen förtalas på forum ute på nätet, bl.a http://www.antifeminist.nu/. Det var bara att söka på Annica Tiger och Nodaddy i forumet. Det bara rasslade fram träffar. Inte visste jag att jag var så populär?

Ingen tycks stå för något, likt Pastor Jansson. Visst är det skönt att leva rövare under anonymitetens sköna täcke? Eller? Ger det kanske inte en liten besk eftersmak? Nej, för att känna måste man kanske ha sinnena i behåll och i bruk, men inte fulla med cement.

Men å andra sidan kanske jag enbart ska vara stolt över att jag väcker deras mörka lustar att försöka misskreditera mig och att de felaktigt anser mig vara värd att så behandlas? Mina tankar och funderingar brukar inte lämna folk oberörd. Jag brukar säga att ju mer upprörd någon blir av det jag skriver, desto större kvitto är det på att jag har rätt i sak.

--------------------------------------------------

Skrivet av Malte i Bro: 2003-10-03 16:59:30
(finns ingen sådan i Bro är en kvalificerad gissning)

Feminism är exakt vad som visas här

http://Nodaddys sida

Feminism är falskhet. Lögner och falska lögnaktiga polisanmälningar.

Feminism är lögnen i Sverige. Hatfulla och ljugaktiga lögnaktiga och farliga kvinnor som ljuger och som tydligen sluppit undan straff........

Barnen måste skyddas. Barnens trygghet....framför allt
Ha en bra dag

--------------------------------------------------

Skrivet av Dan: 2003-10-10 06:16:47
Ämne: ROKS och Hells Angels
(träffande att Katinkas man råkar heter Dan)

Lägg märke till att ROKS samarbetar med kriminella kvinnor som trakasserar föräldrar och företag. Flera av kvinnorna är kriminellt belastade och har till och med försökt mörda barn.

Det företag som till exempel samarbetar med Hells Angels får minsann veta det. Men ROKS kan samarbeta med lögnare och kriminella.

http://Nodaddys sida

--------------------------------------------------

Skrivet av Bernt: 2003-10-03 19:04:18
Ämne: Kvinnor som ljuger för polisen
(min man heter Bernt och det är inte han som skrivit:-)

Illa. Aftonbladet redovisade att sterila sjuksköterskor uppvisade en onaturlig förmåga att ljuga för polisen. Feminister har också en överrepresenterad andel som avslöjade lögnare. Men det var bara en viss del och särskild sort av kvinnor som ljuger för polisen. Man måste ha en mental sjukdom eller störning på något sätt för att ljuga på ett särskilt uppenbart sätt.

Kolla in http://Nodaddys sida

Ska vi godta det, att sjuka kvinnor ljuger ?

--------------------------------------------------

Skrivet av Peter: 2003-09-14 16:08:29
Ämne: Sv: Ljög Annica Tiger för polisen?

http://itfolk.idg.se/person.asp?n=annica_tiger

och

http://Nodaddys sida

http://En annan Nodaddy-sida

En internetmormor som blev känd för att polisanmäla föräldrar som debatterat vårdnadsfrågor. Tror hon höll på och ringde till en massa människors arbetsplatser också.

Tydligen en journalist.

--------------------------------------------------

Skrivet av Katinka: 2003-05-09 06:31:11
Ämne: Sv: Annica Tiger har gjort en egen Nodaddy sida
(Katinka har definitivt inte skrivet detta nedan)

Jo, Annica har gått alldeles för långt. Hon har gjort falska polisanmälningar, datainspektionen har konstaterat att hon bär sig illa åt på nätet m. m.

Det är svårt att uttala sig om vad som driver en sådan människa. Hon behöver i vart fall hjälp. Några vänner har försökt att tala med henne men det går inte. Hon verkar besatt av nodaddysidan.

--------------------------------------------------

Skrivet av Undrande : 2003-05-09 21:22:08
Ämne: Sv: Annica Tiger har gjort en egen Nodaddy sida

Om jag inte läser helt fel på nätet så har du erfarenhet från Beckomberga mentalsjukhus i Stockholm en längre tid. Det är en plats med patienter med mentala och psykiska problem Annica Tiger. Kan du inte berätta för läsarna vad du gjorde där?

Om läsarna får en inblick i dina kunskaper om veneriska sjukdomar och andra psykiska hälsoproblem Annica Tiger och trakasserier och abuse på nätet så kanske publiken förstår dig bättre.

Jag utgår från att du talar för fågel fenix.

--------------------------------------------------

Skrivet av Vem : 2003-05-10 01:03:20
Ämne: Sv: Annica Tiger har gjort en egen Nodaddy sida

Bara så vi pratar om rätt Annica Tiger. Kungsängen, Bro och norr om Stockholm. Det är du som gick på kunskapslyftet och har en hemsida som heter www.tiger.se ?

--------------------------------------------------

Skrivet av Berätta: 2003-05-10 11:18:36
Ämne: Sv: Annica Tiger har gjort en egen Nodaddy sida

Berätta berätta berätta mera. Det finns några som söker kontakt med andra som känt sig trakasserade av Annica Tiger. Jag tror dom kommer att öppna en ny hemsida som bara kommer att handla om Annica Tiger och Katinka Löfquist.

Dom kommer att gå ut helt och hållet öppet och fullständigt berätta om vad Annica Tiger och Katinka Löfquist gjort. Jag tror till och med det står företag bakom det hela.

--------------------------------------------------

Skrivet av Peter: 2003-04-08 05:32:00
Ämne: Nodaddy - och polisanmälningar

Hemsidan Nodaddy visar att det är feminister som bestämmer på internet.

En berättelse som med verkliga exempel försöker visa ett riktigt umgängessabotage och sambanden mellan debatten och situationen i vårdnadsfrågor.

Enda website i världen som visar hur pappor polisanmälts på falska grunder och som på samtliga punkter lyckats motbevisa en polisanmälan från feministiska ledare med underlag som de själva utfört eller skrivit på internet.

Det går idag att fastställa att bakom populistiska begrepp som kvinnomisshandel och kvinnofrid står många gånger exceptionellt konfliktsökande kvinnor som medvetet försökt lura myndigheterna.

Ett antal av dessa personer har tagit aktiv del, och därmed ett personligt ansvar, mot vissa pappors strävan att få träffa sina barn. Pappor som de inte känner. De har även tagit kontakt med pappors arbetsgivare, deras exfruar och till och med skuggat personer i verkligheten.

Det allvarligaste är att de har kontollen över minst en sökmotor på internet och selekterar informationen till Sveriges medborgare.

År 2000 polisanmäldes pappor i Sverige för att de debatterat sakfrågor i massmedia !

För att kunna visa hemsidan så har värden motsvarande 3 miljoner svenska kronor förstörts för både privatpersoner och flera företag på grund av att ett fåtal kvinnor vill stoppa hemsidan.

Läs debatten på Nodaddy.

http://Nodaddys sida

Varje år genomförs 20.000 polisanmälningar om kvinnomisshandel. Endast ett hundratal av dessa leder till fällande dom. Av någon anledning har antalet ökade fall av kvinnomisshandel ökat i samma takt som kvinnoorganisationerna fått ökade bidrag.

Vad ska man kalla alla män som blivit ojust anklagade?

--------------------------------------------------

// Annica Tiger - förför, berör och upprör.

BTW - är det inte dags att ta fram en binär variant av Nordisk ordbok och för in hela den sidan som förstärkningsord? Frågan kommer av
att det ser ut så här på en ny Nodaddy-sida på fyristorg.

<title>Nodaddy - de viktigaste html sidorna</title>
<meta name="Description" content="Företag, arbetsgivare och föräldrar trakasserades och hotades av kvinnor som påstod sig arbeta mot kvinnomisshandel.">
<meta name="keywords" content="nodaddy, skydd, säkerhet, föräldrar, kvinnomisshandel, umgängessabotage, html">

ordspråk korsord original fågel teletjänster bibel examensarbete blommor affär tillverkare utveckling råd travel phone augusti föräldrabalk objektiv turistförening alla i fotoalbum erfarenhet övergrepp uppdrag brottmål offentlig ombud i skilsmässor och bodelningar sång häxa skötare tatuering motorcykel och aga stöld mat tävling oktober yttrandefrihet sjukjournal villa förskola beställa telecom trojan västerås hotell open chef kalle alienation cirkus television chief skilsmässa commander regering inköp flash förening feminism omogna förtal commandosoldat skandinavien word lägenhet åklagare rövare barnsjukdomar årtal örebro trygghet vårdnadstvister och umgängestvister personskadereglering bad säpo skrift me bidrag fakta european kriminella script turism med likkista danmark norge zonealarm ett marina två advokatbyrå sju åtta nio med tio båtar bil child medeltid tre fyra fem sex erbjudande chat parental christmas pressombudsmannen teori ufr recept protokoll utbildningsradion unicef trafikskador juridiska ärenden och tvister rättsskydd och allmän rättshjälp juridisk rådgivning sexuella övergrepp offentlig försvarare och dokument advokat undersökningar återbetalningsskyldig i allmän bodelningsgaranti försäkringsbolag och advokathjälp i hemförsäkring kamera rättsskydd juridisk rådgivning och domstolsverket kunskapslyftet webbpublicering diagram bildformat kursdokumentation definition standard databas information flytta måla rita köpa sälja hyra auktion javascript ASP grafik metod bibliotek myter tips vaktbolag farlig i boman råd universitet yoga utbildning kläder webbyrå sömnad nytt fördomar jobb vapen fackförbund vacation journalistförbundet pucko personal psykopat hjälp visitation november fågel fenix europa vårdnadsutredning tidningsutgivareföreningen vårdnadsfrågor sommarhus art-director vårdnad länstyrelse våld information december och förlossning vård nätet nya vetenskap mytologi ungdom domstol be tingsrätt hockey union sveriges tidskrifter trakassera optik vakt marknad vaktman skräddare avlyssning debatt mässor diskriminering idrott databas dåre dataintrång med djur avtal konsult skriva på anmärkning och datorspel stress betalning tiger lejon marketing belopp lagar svensk demokrati inkasso datalagen bokhandel personlig integritet virus tandvård anstalt och euro vuxenutbildning projekt vuxen medicin uppsala djur meditation lån umgängessabotage hemlig underhåll billigt mödravård bolag försäljning svar röstning brottsling segling bryssel bro kvinnofrid norrköping mobiltelefon hjälpmedel och mördade foster children i norrtälje kund kapten graviditet anklagelse bra spela sol blankett formulär time kundtrygghet och mogen feminister södermalm kunder how to musik resultat komvux utgivare folkvald kommun prison fängelse tryckfrihetsförordningen bostad pressetik freeware grundlag dalarna föräldrar social kompetens aktie nostradamus gävle trakasserier gata företag gemensam språk dålig post köpa nätverk gratis kostnad dans kurs dold press mässa myt och stadsdelsnämd underground trakasserier på internet september datainspektionen ansökan forskning losers dator computer barnmisshandel paradis brott nätet friskvård dåre och fråga dagbok trä data journalisthögskola droger på realisation militär skivor krig ritningar blåkulla ungdomsvård jägare editor fågel fenix innebandy alkohol i bilar motor dom examen medborgare föräldrar och institut åmål beatles festival evenemang fest i fris jakt fibrer netettikett misshandel sabotage revisor förövare nätettikett skador mötesplats i familjerätt marknadsundersökning icq media mat Göteborg faderskapstest internetabonemang ip-nummer nätetikett pressens opinionsnämnd mental aktion klubb ombud granskningsnämnden misstänkt kina dagis match barnets bästa spelare kost säkerhetspolisen ålderdom publicistklubben tennis tillverka konst shared custody justice foto utföra tidning gitarr frihet male to stipendium tidtabell fusk graduation högskola high school freedom författare vikarie firande fotboll radio hacking förbund irc kista java saab juridik ingenjör job terrorism jönköping könsdiskriminering besökare joint custody på christ antik förvaltningslagen jesus kvinna karolinska lagstiftning vårdnadslag böcker frukt tid hemlig kvinnomisshandel homepage hund hundar fri team hemsida skola internetbrott tåg hemsidor studenthem story female historia match och teknik veta boxning jobba natt studentlitteratur skridskor harassments hemvård heart spelare montera hot yttrande hackers redovisning mobbing holyday bidrag stipendium upphandling rottweilerklubb html skola deltagare inbrott journalist deltagare jobb segla hälsa homepage identitet med räknare invasion kvällskurs verktyg gravid jämlikhet i skärgård ab justitiekanslern bang kvalitet säkerhet tips kriminal struktur kodning samfund med lekskola användare utrustning korea skepp kön webbskola nybörjare lösenord rådgivning zoo mateure webbdesign preventivmedel abort lag eskilstuna läromedel to be netettikett barnomsorg lawyer riksdag inkasso annonser noter ofredande kläder organisation skurkar film med moral och Linköping abuse på repotage sjukdom betyg blodprov våldtäkt styrelse förklaring katt a företagshälsovård bevis reparera laga ansvarig handbok studera affär samla alarm backorifice bilder pictures piano art advokat märklin dokument gymnastik resa bank förlag bad cancer dödsfall guide official polisanmälan direktör i bris an bredband blackice koncern ledning Haag-konventionen och omogen webbyrå steril netetikett sekt party skyddad design radioutgivarföreningen regler personuppgiftslagen medlem satelit april internetbyrå trollkarl jihad och rottweilers personförföljelse rabatt daghem roks tjänster barnläkare maillista religon indian daghemsföreståndare kvinnojour i riksorganisation uppdrag resebyrå kungsängen juni juli fader rättvisa potter saga rape maj programmerare psykolog partaj prenumeration syndrom museum med säkerhet polis i stockholm psykiatri januari psykisk student personangrepp head-hunter ord nettiquette idiot och lära apotek fråga i skillnad adult program liberty rottweiler taptos tapto blommor säljare flowers socialtjänst lernia riddare moder projektarbete sociallagen praktisk historia moderna sprit mogna reklam medlemmar sjukvård barnbarn missbruk och rapport fonder mentalskötare arbetsförmedling hundköp rottie afr photos photo kennelklubben brukshund abonemang mora kvinnovetenskap umeå avdelning webhotell arbete skolböcker barn women bio publikation etik bok kvinnor psykologi bibliotek båt norsborg ålderdomshem och politiker ny teknik nodaddy favör kräftskiva pensionär doubleclick reklambyrå resor manual läkarvård tillvägagångsätt mediafacket och hälsovård ekonomi hjälpmedel aspberger mamma pappa flicka och pojke sveg morfar farfar mormor tystnadsplikt shelter musik reload skyddad identitet mäklare i skydd folktandvård leksaker födelsedag ramsbrodomen ekar manliga farmor och spel staten website semester nutid soldier häxor skvadron recept för poppius lärare i politik läkare soldat formel turist utställningar häst mansmisshandel och avgift vinyl mansjour med rättshaverist netbus hos new media klimakterie februari straff bakterie sjukhus med nöje undervisning i namn pension underhållsstöd euro assistent sverige vänner sjuksköterska pengar socialsekreterare hustru wife free sköterska trygg skrivare uppfostran mars kvinnliga skärholmen ordspråk korsord original fågel teletjänster bibel examensarbete blommor affär tillverkare utveckling råd travel phone augusti föräldrabalk objektiv turistförening alla i fotoalbum erfarenhet övergrepp uppdrag brottmål offentlig ombud i skilsmässor och bodelningar trygghet vårdnadstvister och umgängestvister personskadereglering bad säpo skrift me bidrag fakta european kriminella script turism sång häxa skötare tatuering motorcykel och aga stöld mat tävling oktober yttrandefrihet sjukjournal villa förskola beställa telecom trojan västerås skandinavien word lägenhet åklagare rövare barnsjukdomar årtal örebro med likkista danmark norge zonealarm ett marina två advokatbyrå sju åtta nio med tio båtar bil child medeltid tre fyra fem sex erbjudande chat parental christmas hotell open chef kalle alienation cirkus television chief skilsmässa commander regering inköp flash förening feminism omogna förtal commandosoldat pressombudsmannen teori ufr recept protokoll utbildningsradion unicef trafikskador juridiska ärenden och tvister rättsskydd och allmän rättshjälp juridisk rådgivning sexuella övergrepp offentlig försvarare och dokument advokat undersökningar återbetalningsskyldig i allmän bodelningsgaranti försäkringsbolag och advokathjälp i hemförsäkring kamerarättsskydd juridisk rådgivning och domstolsverket kunskapslyftet webbpublicering diagram bildformat kursdokumentation definition standard databas information flytta måla rita köpa sälja hyra auktion javascript ASP grafik metod bibliotek myter tips vaktbolag farlig i boman råd universitet yoga utbildning kläder webbyrå sömnad nytt fördomar jobb vapen fackförbund vacation journalistförbundet pucko personal psykopat hjälp visitation november fågel fenix europa vårdnadsutredning tidningsutgivareföreningen vårdnadsfrågor sommarhus art-director vårdnad länstyrelse våld information december och förlossning vård nätet personlig integritet virus tandvård anstalt och euro vuxenutbildning projekt vuxen medicin uppsala djur meditation lån umgängessabotage hemlig underhåll mödravård nya vetenskap mytologi ungdom domstol be tingsrätt hockey union sveriges tidskrifter trakassera optik vakt marknad vaktman skräddare avlyssning debatt mässor diskriminering idrott databas dåre dataintrång med djur avtal konsult skriva på anmärkning och datorspel stress betalning tiger lejon marketing belopp lagar svensk demokrati inkasso datalagen bokhandel trakasserier på internet september datainspektionen ansökan forskning losers dator computer barnmisshandel paradis brott nätet friskvård dåre bolag försäljning svar röstning brottsling segling bryssel bro kvinnofrid norrköping mobiltelefon hjälpmedel och mördade foster children i norrtälje kund kapten graviditet anklagelse spela sol blankett formulär time kundtrygghet och mogen feminister södermalm kunder how to musik resultat komvux utgivare folkvald kommun prison fängelse tryckfrihetsförordningen bostad pressetik freeware grundlag dalarna föräldrar social kompetens aktie nostradamus gävle trakasserier gata företag gemensam språk post nätverk gratis kostnad dans kurs dold press mässa myt och stadsdelsnämd underground och fråga dagbok trä data journalisthögskola droger på realisation militär skivor krig ritningar blåkulla ungdomsvård jägare editor fågel fenix innebandy alkohol i bilar motor dom examen medborgare föräldrar och institut åmål beatles festival evenemang fest i fris jakt fibrer netettikett misshandel sabotage revisor förövare nätettikett skador publicistklubben tennis konst shared custody justice foto tidning gitarr frihet male to tidtabell fusk graduation högskola high school freedom författare vikarie firande fotboll radio hacking förbund frukt tid hemlig kvinnomisshandel homepage hund hundar fri team hemsida skola internetbrott tåg hemsidor studenthem story female historia match och teknik irc kista java saab juridik ingenjör job terrorism jönköping könsdiskriminering besökare joint custody på christ antik förvaltningslagen jesus kvinna karolinska lagstiftning vårdnadslag böcker veta boxning jobba natt studentlitteratur skridskor harassmnts hemvård heart spelare hot yttrande hackers redovisning mobbing holyday bidrag stipendium upphandling rottweilerklubb html skola inbrott journalist deltagare jobb segla hälsa homepage identitet med räknare invasion kvällskurs gravid jämlikhet i skärgård ab justitiekanslern bang kvalitet mötesplats i familjerätt marknadsundersökning icq media mat Göteborg faderskapstest internetabonnemang ip-nummer nätetikett pressens opinionsnämnd mental aktion klubb ombud granskningsnämnden misstänkt kina dagis match barnets bästa spelare kost säkerhetspolisen ålderdom säkerhet tips kriminal struktur kodning samfund med lekskola användare utrustning korea skepp kön webbskola nybörjare lösenord rådgivning zoo mateure webbdesign preventivmedel abort lag eskilstuna läromedel to be netettikett barnomsorg lawyer riksdag inkasso annonser noter ofredande kläder organisation skurkar film med moral och Linköping abuse på repotage sjukdom betyg blodprov våldtäkt styrelse förklaring katt a företagshälsovård bevis ansvarig handbok affär samla alarm backorifice bilder pictures piano art advokat märklin dokument gymnastik resa bank förlag bad cancer dödsfall guide official polisanmälan direktör i bris an bredband blackice koncern ledning Haag-konventionen och omogen webbyrå steril netetikett sekt party skyddad design radioutgivarföreningen regler personuppgiftslagen medlem satelit april internetbyrå trollkarl jihad potter saga rape maj programmerare psykolog partaj prenumeration syndrom museum med säkerhet polis i stockholm psykiatri januari psykisk student personangrepp head-hunter ord nettiquette idiot och lära apotek fråga i skillnad adult program liberty rottweiler taptos tapto blommor säljare flowers och rottweilers personförföljelse rabatt daghem roks tjänster barnläkare maillista religon indian daghemsföreståndare kvinnojour i riksorganisation uppdrag resebyrå kungsängen juni juli fader rättvisa socialtjänst lernia riddare moder projektarbete sociallagen moderna sprit mogna reklam medlemmar sjukvård barnbarn missbruk och rapport fonder mentalskötare arbetsförmedling hundköp rottie afr photos photo kennelklubben brukshund läkarvård mediafacket och hälsovård ekonomi hjälpmedel utställningar häst mansmisshandel och avgift vinyl mansjour med rättshaverist maud abonemang mora kvinnovetenskap umeå avdelning webhotell arbete skolböcker barn women bio publikation etik bok kvinnor psykologi leksaker födelsedag ramsbrodomen bibliotek båt norsborg ålderdomshem och politiker ny teknik nodaddy favör kräftskiva pensionär doubleclick reklambyrå resor netbus hos new media klimakterie februari straff bakterie sjukhus med nöje undervisning i namn pension underhållsstöd euro assistent sverige vänner aspberger mamma pappa flicka och pojke sveg morfar farfar mormor tystnadsplikt shelter reload skyddad identitet mäklare i skydd folktandvård lekar manliga farmor och spel staten website semester nutid soldier häxor skvadron recept för poppius lärare i politik läkare soldat formel turist sjuksköterska pengar socialsekreterare hustru wife free sköterska trygg skrivare uppfostran mars kvinnliga skärholmen Studielitteratur böcker Justitiekanslern kvalitet mötesplats i familjerätt mat Göteborg faderskapstest blodprov våldtäkt styrelse nätetikett pressens opinionsnämnd moral och Linköping abuse mental aktion klubb ombud alkohol bilar medborgare granskningsnämnden misstänkt sjukdom betyg företagshälsovård bevis ansvarig affär samla alarm piano art advokat backorifice bilder pictures dokument dödsfall guide resa bank förlag bad direktör bris match barnets bästa spelare bredband blackice kina dagis kost säkerhetspolisen samfund med lekskola säkerhet tips kriminal struktur kodning utrustning korea skepp kön rådgivning zoo mateure lösenord webdesign preventivmedel abort barnomsorg lawyer riksdag lag eskilstuna idiot lära apotek liberty rottweilers rottweiler taptos tapto rottie afr rottweilerklubben photos photo hundköp kennelklubben brukshund utställningar häst mediafacket hälsovård ekonomi mansmisshandel avgift vinyl mansjour kvinnovetenskap umeå avdelning rättshaverist maud abonemang mora webhotel arbete barn women kvinnor barnbarn missbruk rapport mogna reklam medlemmar fonder mentalskötare netbus new media nöje undervisning namn publikation etik bok födelsedag ramsbrodomen bibliotek båt ny teknik nodaddy favör kräftskiva norsborg netettikett inkasso annonser noter ofredande koncern ledning Haag-konventionen organisation skurkar omogen head-hunter ord fråga webbyrå steri netetikett radioutgivarföreningen official polisanmälan regler personuppgiftslagen sekt party skyddad design satelit april internetbyrå maj programmerare trollkarl jihad potter saga rape partaj prenumeration syndrom psykiatri januari psykisk student museum säkerhet polis stockholm personangrepp skillnad adult program nettiquette politiker doubleclick reklambyrå personförföljelse resor blommor flowers rabatt daghem roks tjänster barnläkare kvinnojour riksorganisation uppdrag maillista religon indian daghemsföreståndare resebyrå kungsängen juni lernia riddare moder juli fader rättvisa socialtjänst projektarbete sociallagen moderna sprit klimakterie februari straff bakterie sjukhus underhållsstöd euro mamma pappa flicka pojke mäklare skydd lekar shelter skyddad identitet assistent sverige aspberger sveg morfar farfar mormor manliga farmor spel staten website semester lärare politik läkare soldat nutid soldier nöje skvadron recept formel turist sjuksköterska free sköterska trygg skrivare pengar socialsekreterare hustru wife uppfostran mars kvinnliga skärholmen bidrag fakta european säpo skrift kriminella script turism sång häxa skötare aga stöld teletjänster examensarbete travel phone telecom trojan pressombudsmannen teori augusti förskola tävling oktober domstol tingsrätt hockey trakassera optik yttrandefrihet protokoll utbildningsradion unicef hemlig underhåll mödravård uppsala djur universitet yoga utbildning meditation umgängessabotage vetenskap mytologi union sveriges tidskrifter ungdom vakt marknad vaktbolag farlig boman vaktman pucko personal psykopat nytt jobb vapen fackförbund vacation journalistförbundet visitation europa vårdnadsutredning november tidningsutgivareföreningen vårdnadsfrågor art-director vårdnad december förlossning vård länstyrelse våld information personlig integritet virus projekt vuxen medicin euro vuxenutbildning avlyssning västerås skandinavien word danmark norge webhotell zonealarm åklagare rövare årtal örebro likkista ett två tre fyra fem sex advokatbyrå sju åtta nio tio båtar bil child medeltid erbjudande chat parental alienation cirkus sveriges television christmas hotell chef chief skilsmässa commander feminism omogna förtal regering inköp flash förening commandosoldat debatt mässor diskriminering konsult skriva datorspel betalning lagar demokrati inkasso datalagen anmärkning idrott databas katt dåre dataintrång tiger lejon marketing belopp bokhandel september losers dator computer datainspektionen ansökan bidrag forskning barnmisshandel paradis brott friskvård brottsling segling bryssel bro dåre bolag försäljning röstning kvinnofrid norrköping mobiltelefon norrtälje kund spela sol blankett formulär södermalm kunder musik kundtrygghet mogen feminister realisation militär skivor krig resultat komvux utgivare folkvald kommun bostad underground kostnad dans kurs dold press dagbok trä data ritningar blåkulla journalisthögskolan droger jägare dom examen innebandy editor fågel fenix motor föräldrar institut festival evenemang fest misshandel åmål fris jakt fibrer jämlikhet frukt kvinnomisshandel fri netettikett sabotage revisor skador publicistklubben shared custody frihet tennis förövare nätettikett konst tidtabell fusk justice foto tidning firande fotboll radio freedom pressetik freeware prison fängelse tryckfrihetsförordningen grundlag dalarna föräldrar social kompetens företag gemensam språk aktie nostradamus gävle trakasserier gata post nätverk gratis gouverment mässa stadsdelsnämd gitarr graduation högskola high school författare hacking förbund harassments hemvård yttrande hackers heart spelare hot mobbing holyday bidrag stipendium hemsidor studenthem homepage hund hundar tid hemlig historia match team hemsida skärgård htmlskola segla hälsa skola internetbrott tåg teknik marknadsundersökning internetabonemang ip-nummer icq media irc identitet räknare inbrott invasion kvällskurs journalist deltagare jobb job förvaltningslagen jesus joint custody christ jönköping kista java saab juridik könsdiskriminering besökare antik kvinna karolinska lagstiftning vårdnadslag ordspråk korsord original fågel teletjänster bibel examensarbete blommor affär tillverkare utveckling råd travel phone augusti föräldrabalk objektiv turistförening alla i fotoalbum erfarenhet övergrepp uppdrag brottmål offentlig ombud i skilsmässor och bodelningar trygghet vårdnadstvister och umgängestvister personskadereglering bad säpo skrift me bidrag fakta european kriminella script turism sång häxa skötare tatuering motorcykel och aga stöld mat tävling oktober yttrandefrihet sjukjournal villa förskola beställa telecom trojan västerås skandinavien word lägenhet åklagare rövare barnsjukdomar årtal örebro med likkista danmark norge zonealarm ett marina två advokatbyrå sju åtta nio med tio båtar bil child medeltid tre fyra fem sex erbjudande chat parental christmas hotell open chef kalle alienation cirkus television chief skilsmässa commander regering inköp flash förening feminism omogna förtal commandosoldat pressombudsmannen teori ufr recept protokoll utbildningsradion unicef trafikskador juridiska ärenden och tvister rättsskydd och allmän rättshjälp juridisk rådgivning sexuella övergrepp offentlig försvarare och dokument advokat undersökningar återbetalningsskyldig i allmän bodelningsgaranti försäkringsbolag och advokathjälp i hemförsäkring kamera rättsskydd juridisk rådgivning och domstolsverket kunskapslyftet webbpublicering diagram bildformat kursdokumentation definition standard databas information flytta måla rita köpa sälja hyra auktion javascript ASP grafik metod bibliotek myter tips vaktbolag farlig i boman råd universitet yoga utbildning kläder webbyrå sömnad nytt fördomar jobb vapen fackförund vacation journalistförbundet pucko personal psykopat hjälp visitation november fågel fenix europa vårdnadsutredning tidningsutgivareföreningen vårdnadsfrågor sommarhus art-director vårdnad länstyrelse våld information december och förlossning vård nätet personlig integritet virus tandvård anstalt och euro vuxenutbildning projekt vuxen medicin uppsala djur meditation lån umgängessabotage hemlig underhåll billigt mödravård nya vetenskap mytologi ungdom domstol be tingsrätt hockey union sveriges tidskrifter trakassera optik vakt marknad vaktman skräddare avlyssning debatt mässor diskriminering idrott databas dåre dataintrång med djur avtal konsult skriva på anmärkning och datorspel stress betalning tiger lejon marketing belopp lagar svensk demokrati inkasso datalagen bokhandel trakasserier på internet september datainspektionen ansökan forskning losers dator computer barnmisshandel paradis brott nätet friskvård dåre bolag försäljning svar röstning brottsling segling bryssel bro kvinnofrid norrköping mobiltelefon hjälpmedel och mördade foster children i norrtälje kund kapten graviditet anklagelse bra spela sol blankett formulär time kundtrygghet och mogen feminister södermalm kunder how to musik resultat komvux utgivare folkvald kommun prison fängelse tryckfrihetsförordningen bostad pressetik freeware grundlag dalarna föräldrar social kompetens aktie nostradamus gävle trakasserier gata företag gemensam språk dålig post köpa nätverk gratis kostnad dans kurs dold press mässa myt och stadsdelsnämd underground och fråga dagbok trä data journalisthögskola droger på realisation militär skivor krig ritningar blåkulla ungdomsvård jägare editor fågel fenix innebandy alkohol i bilar motor dom examen medborgare föräldrar och institut åmål beatles festival evenemang fest i fris jakt fibrer netettikett misshandel sabotage revisor förövare nätettikett skador publicistklubben tennis tillverka konst shared custody justice foto utföra tidning gitarr frihet male to stipendium tidtabell fusk graduation högskola high school freedom författare vikarie firande fotboll radio hacking förbund frukt tid hemlig kvinnomisshandel homepage hund hundar fri team hemsida skola internetbrott tåg hemsidor studenthem story female historia match och teknik irc kista java saab juridik ingenjör job terrorism jönköping könsdiskriminering besökare joint custody på christ antik förvaltningslagen jesus kvinna karolinska lagstiftning vårdnadslag böcker veta boxning jobba natt studentlitteratur skridskor harassments hemvård heart spelare montera hot yttrande hackers redovisning mobbing holyday bidrag stipendium upphandling rottweilerklubb html skola deltagare inbrott journalist deltagare jobb segla hälsa homepage identitet med räknare invasion kvällskurs verktyg gravid jämlikhet i skärgård ab justitiekanslern bang kvalitet mötesplats i familjerätt marknadsundersökning icq media mat Göteborg faderskapstest internetabonemang ip-nummer nätetikett pressens opinionsnämnd mental aktion klubb ombud granskningsnämnden misstänkt kina dagis match barnets bästa spelare kost säkerhetspolisen ålderdom säkerhet tips kriminal struktur kodning samfund med lekskola användare utrustning korea skepp kön webbskola nybörjare lösenord rådgivning zoo mateure webbdesign preventivmedel abort lag eskilstuna läromedel to be netettikett barnomsorg lawyer riksdag inkasso annonser noter ofredande kläder organisation skurkar film med moral och Linköping abuse på repotage sjukdom betyg blodprov våldtäkt styrelse förklaring katt a företagshälsovård bevis reparera laga ansvarig handbok studera affär samla alarm backorifice bilder pictures piano art advokat märklin dokument gymnastik resa bank förlag bad cancer dödsfall guide official polisanmälan direktör i bris an bredband blackice koncern ledning Haag-konventionen och omogen webbyrå steril netetikett sekt party skyddad design radioutgivarföreningen regler personuppgiftslagen medlem satelit april internetbyrå trollkarl jihad potter saga rape maj programmerare psykolog partaj prenumeration syndrom museum med säkerhet polis i stockholm psykiatri januari psykisk student personangrepp head-hunter ord nettiquette idiot och lära apotek fråga i skillnad adult program liberty rottweiler taptos tapto blommor säljare flowers och rottweilers personförföljelse rabatt daghem roks tjänster barnläkare maillista religon indian daghemsföreståndare kvinnojour i riksorganisation uppdrag resebyrå kungsängen juni juli fader rättvisa socialtjänst lernia riddare moder projektarbete sociallagen praktisk historia moderna sprit mogna reklam medlemmar sjukvård barnbarn missbruk och rapport fonder mentalskötare arbetsförmedling hundköp rottie afr photos photo kennelklubben brukshund läkarvård tillvägagångsätt mediafacket och hälsovård ekonomi hjälpmedel utställningar häst mansmisshandel och avgift vinyl mansjour med rättshaverist maud abonemang mora kvinnovetenskap umeå avdelning webhotell arbete skolböcker barn women bio publikation etik bok kvinnor psykologi leksaker födelsedag ramsbrodomen bibliotek båt norsborg ålderdomshem och politiker ny teknik nodaddy favör kräftskiva pensionär doubleclick reklambyrå resor manual netbus hos new media klimakterie februari straff bakterie sjukhus med nöje undervisning i namn pension underhållsstöd euro assistent sverige vänner aspberger mamma pappa flicka och pojke sveg morfar farfar mormor tystnadsplikt shelter musik reload skyddad identitet mäklare i skydd folktandvård lekar manliga farmor och spel staten website semester nutid soldier häxor skvadron recept för poppius lärare i politik läkare soldat formel turist sjuksköterska pengar socialsekreterare hustru wife free sköterska trygg skrivare uppfostran mars kvinnliga skärholmen

Annica Tiger november 17, 2003 12:34 EM