« Ingen lek | Startsidan | Sol »

27 september 2003

Turistdags

Nu drar jag snart iväg mot varmare nejder. Igen. Det var inte så länge sedan jag var i Bulgarien. Tolv veckor exakt. Jag tar inte med den bärbara, trots att det fanns möjlighet att koppla upp sig på hotellet. Det finns säkert andra möjligheter att kolla posten, om så önskas. Jag vill nog inte ladda hem tusentals mail när jag kommer hem, det är bättre att kolla mailen via webmailen och redan där på plats sortera ut det som ska vara kvar. Jag tänker dock inte sitta och svara på mail i någon större omfattning. Jag kanske skriver några rader i bloggen från och till, också. Vem vet :).

Två veckor. Två långa veckor med sol, värme och nya upplevelser är vad jag önskar och hoppas av denna semester. Pyramiderna hägrar. Jag hoppas de inte förblir en hägring. Jag ringde i måndags och bad om att få hemskickat lite turistinformation om Cypern. Det skulle de skicka pronto. Den cypriotiska turistbyrån i Stockhom är inte snabb. Ännu i fredags hade inget material kommit fram. Men jag har skaffat lite matnyttig info på annat håll. Tacka Internet för det.

Take care! Sköt om er. Det ska jag göra.

// Annica Tiger - den nyfikne turisten

Annica Tiger september 27, 2003 8:11 EM