« Återupprepning? | Startsidan | Mammografi »

17 september 2003

Rätt man?

Jag läser. Jag blir förvirrad. Jag får inte ihop all information till något för mig hanterbart. Är det Anna Lindhs mördare de tagit? Jag hoppas det. Jag hoppas verkligen det. Är det inte det så är det illa, med tanke på all publicitet. Han namnges bl.a på Flashback. Den bild som ges av honom är inte positiv. Eller är det en oskyldig psykopat? Det är inte olagligt att vara en psykopat. Då skulle en fjärdedel av sveriges befolkning behöva haffas. Med tanke på hur frekvent den störningen är hos vissa grupperingar.

Han har haft besöksförbud att kontakta mamman. Han rörde sig i högerextrema kretsar. Han är rasist. Bekant med kungabarnen. Bara det säger en hel del :) (säger jag som inte har mycket till övers för den så kallade överklassen). Flickvännen har bytt till hemlig bostad och skaffade sig nytt telefonnummer för att hon ville bort från honom.

Han log när han greps. Det sistnämda tycker jag personligen är lite underligt. Ponera hypotetiskt att polisen skulle gripa mig på gatan. Jag skulle då inte le. Det kan jag lova. Jag skulle bli förvånad, förbannad och framförallt ledsen. Såvida jag nu inte hade gjort något som jag visste var olagligt förstås. Då vore det ju en annan femma. Eller en euro?

// Annica Tiger

Annica Tiger september 17, 2003 4:41 EM