Start |  Nätetikett  |  Abuse!  |  Skydd!  |  Anmäla?  |  Kvinnor på nätet  |  Kontakt!  |  Länkar

  Kvinnor på nätet!
Inget konstigt med det kan tyckas. Vi finns ju så att säga överallt annars :) så varför inte även på nätet? Denna sida är främst riktad till kvinnor, men kan givetvis läsas av alla – oavsett kön och ålder. Den kommer främst handla om kvinnor på nätet och problem med abuse.

Kan läsas av alla!
Att jag riktar mig specifikt mot kvinnor är att de av hävd brukar ha mindre erfarenhet/kunskap om abuse och Internet i stort. Nu blir vi bara fler och fler kvinnor på nätet så, jag får kanske byta namn till Abuse på nätet då.

Vad avses med ordet abuse?
Med abuse avses trakasserier, missbruk av nätets anonymitet, missbruk av informationsfriheten och andra brott mot nätetiketten. Det finns inget riktigt bra svenskt ord att använda istället för abuse, ordet är så vedertaget att det även används i mailadresser till Internetleverantörernas abuseavdelningar.

Så här navigerar du på sidan!
Använd de länkar du finner högst upp. Om du för musen över varje länk kommer en mer utförlig länkbeskrivning. Du kan alltid återkomma till denna sida via länken Start. Varje undersida (intern länk) visas i en pop-up (ett eget litet fönster). När du läst färdigt stänger du fönstret via det övre högre krysset. I varje pop-up finns en länk för dig som vill skriva ut sidan (fungerar med de flesta moderna web-läsare). Externa länkar länkas i nytt fönster, när du läst klart stänger du ned det så finns denna sida kvar under.
 
Vem är Annica Tiger
Bra fråga! Fler frågor? Men sedan jag kopplade upp mig för första gången våren 1996, har just nätetikett och abuse legat mig varmt om hjärtat. Därav kom denna sida till 1997, har uppdaterats då och då. Den behövs kanske än i dag år 2004?

Flera sidor!
Besök gärna min blog
HTML-guide
Kvinnor
Gamla Reloaden
Revisited
Ego-sida
Njuffar och fästingar
Mitt akvarium
Kunskapslyftet
Företaget

Tjejringen