« Problem med kommentarerna | Startsidan | Test »

mars 12, 2005

Fel låt vann, säger jag redan 21.00

Jag har inte sett delfinalerna i år, så jag vet faktiskt inte hur de andra låtarna har varit. Men efter att ha kollat in de tio finalisterna säger jag på förhand att fel låt vann – innan ens omröstningen har börjat, för det fanns ingen rätt låt i startfältet. Ingen stack ut. Ingen var så där riktigt bra. Ingen hårpälsresare. Inte ens de förhandstippade favoriterna var bra. Sorry. Vi får nog kvala in till Melodifestivalen år 2006. Mikaels intervjuer av artisterna var kvällens stora behållning. :) Nu har jag stängt av TV:n. Helt ointressant vem som vinner. Jag som har sett varenda schlagerfestival genom tiderna, utom det året ABBA vann – då var jag på Mallorca.

// Annica Tiger

Postat av Annica Tiger mars 12, 2005 09:06 EM

Trackbacks

TrackBack URL:
http://www.tiger.se/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/1512

Länkar till bloggar som refererar till detta inlägg. Fel låt vann, säger jag redan 21.00:

» Rätt låt vann (trots att den inte ens tävlade) från Barseblog
Annica Tiger går ut redan innan omröstningen är färdig och säger att fel låt vann och att startfältet är osedvanligt svagt. Jag håller med om att årets låtar var svaga (med undantag av Caroline Wennergrens låt som jag tyckte... [Läs mer]

Trackback gjord mars 12, 2005 09:39 EM

» Melodifestivalen 2005 - Finalen: Viva Las Vegas! från Nico.se - blog
Alcazar vann inte. Skit också! Martin Stenmarck vann. Jaaaa! I år blev det Melodifestival-final på storbilds-tv på Schlagerbaren. Inte riktigt samma sak som att se den på plats i Globen men inte långt ifrån. Nivån var på topp även i Schlagerbar... [Läs mer]

Trackback gjord mars 13, 2005 04:20 EM

Kommentarer

Den bästa melodin var "Different kind of love",den var udda,spännande,exotisk helt enkelt hade den profil och inte så schablonmässiga som de övriga låtarna!!

Postat av: Stefan mars 13, 2005 09:40 FM

Så Stenmark vann. De två favorittippade då? Lustigt. Men jag säger som Jontas, det blir kval år 2006 :).

Annica

Postat av: Annica Tiger mars 13, 2005 08:25 FM

Och just den schlagerfestival du inte såg är den jag minns allra bäst - då, när ABBA vann! Sen dess har jag inte alls följt schlagertävlingen, även om det är svårt att undvika nyheten om den. Löpsedlarna skriker om evenemanget. Föredrog i kväll tvåans film "Ingen mans land". Den kommer jag nog ihåg bättre än Stenmark, eler hur det nu är han heter :-), men skidåkare är han väl inte?

Postat av: Susanne mars 12, 2005 11:16 EM

Vi har rätt. Det blir kval nästa år till ESC.

Postat av: Jontas mars 12, 2005 11:04 EM

Jag tycker tvärtom - det fanns fyra-fem bra sånger i år. Systemet med flera delfinaler tar fram fler bra tävlingsbidrag tror jag. Caroline Wennergren är bra, Nanne Grönwall och Jimmy Jansson gjorde bra ifrån sig och Martin som vann var också godkänd. Fast därute lär den inte vinna. Las Vegas är inget vinnande koncept i Europa precis.

Postat av: Chadie mars 12, 2005 10:04 EM