« Tillhör du dom andra? Finns det en elitism inom bloggosfären? | Startsidan | Se till att säkra din platt-TV »

december 20, 2004

Kärlek på nätet

Nätdejting har blivit lönsamt för många aktörer.

Det finns två miljoner ensamhushåll i Sverige och alla kanske inte nätdejtar, men visst finns bör det finnas en potential för hugade spekulanter att tjäna pengar på folks kontaktbehov.

Det är nog många som knutit kontakter via nätet, via mailinglistor, chat, news, forum och portaler – säkerligen har många av dem lett till kärleksförhållanden.

Jag har fått många vänner via nätet, men dejtat har jag inte gjort – mest beroende på att jag är gift :). Men jag känner några par som träffats via Internet och ett av dem gifte sig får många år sedan.

Nätdejtingsajter som tar betalt i någon form känns mer seriöst. Att det kostar en slant sållar nog bort en del knäppgökar. Jag tänker främst på de som härjar på Lunarstorm och andra ungdomsportaler och raggar småbrudar(killar), för att få sig ett knull eller för att utnyttja lammkötten på annat sätt.

Men visst kan det bli lite fel ibland :).

Nätdejting>

// Annica Tiger

Postat av Annica Tiger december 20, 2004 10:56 FM

Kommentarer

Det känns som om ulla är en tonårig kille som tror han är rolig...

Postat av: N|. februari 25, 2005 11:16 FM

hej, jag har ett problem, jag chattade med en kille på internet, han var väldigt trevlig, jag blev kär i honom, men sen föreslog han att vi skulle träffas, ville han ha 3kant med mej o min mamma... ja sa nej o då hotade han mej med att våldta mej till döds.. mej o min mamma o min mormor...så jag sa att ja bara skämta o att ja gärna ville ha 3kant med honom för 3kanter är påtändande! vad ska jag göra, jag är så rädd...

Postat av: ulla februari 24, 2005 01:39 EM

Ja, jag drog till med nåt bara ..,-)
Faktiskt så vet jag inte. Vid 50 års ålder hör jag lite dåligt och skulle få skrika "va ?" hela tiden om jag gick ut på dans eller annat ställe med hög musik. Då är internet perfektamente. Att han jag träffade, sen visade sig ha noll intresse för bokstäver, är ju en annan historia ...:-(

Postat av: Elisabet december 20, 2004 05:48 EM

Träffar man folk på krogen numera? Det hörs att det var länge sedan jag var ute och raggade :).

Annica

Postat av: Annica Tiger december 20, 2004 05:36 EM

Ja, vi är många, vi som träffats mer eller mindre av en slump på nätet. Jag sitter just nu vid hans dator. Perfekt sätt att mötas, när man inte är ute på vift på krogen, t.ex, ja, iaf, inte så ofta ....

Postat av: Elisabet december 20, 2004 05:11 EM

Nå, nätdejting specifikt har jag aldrig provat, dock har jag mött kärleken på nätet jag också - via ett chattcommunity om Star Trek. ;) Tänk så det kan gå. Nu bor han ju i England, och distans är jobbigt, men det är det värt. Skojig bild förresten!

Postat av: Jenny december 20, 2004 05:00 EM

Som tjej ska man nog vara försiktig. Det finns ju nötter därute, men det gör det på krogen också...

Postat av: Bengt december 20, 2004 03:59 EM

Det är bara att gratulera Bengt. Visst funkar dejtingsajterna, men ibland kan det nog bli lite fel, om inte folk är ärliga och sig själva.

Annica

Postat av: Annica Tiger december 20, 2004 02:52 EM

Behöver inte vara...jag träffade min kärlek genom spraydate...

Postat av: Bengt december 20, 2004 01:27 EM

Oooohh vikken läcker bild!! :-)

Precis så tror jag att det är!

Postat av: Jinge december 20, 2004 11:58 FM