« Fästlig fästingsommar | Startsidan | Papperstigrar »

juli 21, 2004

Människan ett underligt djur

Han hade en tiger i sin lägenhet. Hur kan man bara komma på den tanken? En livsfarlig best på 180 kilo. Bättre en Tiger i lägenheten än en tiger. :)

Kentucky Fried Chicken är ute i blåsväder och bör nog fundera på att byta leverantör. Deras leverantör slaktar kycklingarna genom att stampa, hoppa, sparka och slå kycklingarna mot väggar och golv – allt till högljudd rockmusik. Varför kommer jag att tänka på Kentucky Pained Chicken?

// Annica Tiger

Postat av Annica Tiger juli 21, 2004 07:11 EM

Kommentarer

Jag känner också en som jobbat ett äggeri, där alla tuppar raskt avlivades när de kunde könsbestämmas. Det var inte så roligt, de rullade på ett band in i en apparat som krossade dem. Men den personen har inte berättat om något otillbörligt som skett och jag tror inte hon hade kunnat hålla tyst om så skett.

Människans grymhet är hemsk.
Djur råkar ofta ut för den.

Annica

Postat av: Annica Tiger juli 22, 2004 05:38 FM

Jag gick på Datortket en gång för flera år sedan och där var en kille som hade jobbat på Kronfågel. Han berättade att dom brukade sparka på kyclingar som rymde, vissa slet dom skallen av om dom fortfarande levde efter avlivningen. Inget som gjorde speciellt systematiskt och troligen inte till rockmusik, men ändå. Man blev lite skeptisk till vad dom höll på med.

Postat av: Waldemar juli 22, 2004 12:07 FM