Detta är ett arkiv, besök gärna min aktiva blogg.

Till dagbokens början

Till slutet av månaden ---->

15/7-02

Faderns grova våldtäkter och sexövregrepp på sina tre minderåriga döttrar pågick i tio år och blev en del av familjens mörka vardag. Hans straff blev sex års fängelse. Notera att han även då dömts för misshandel av sin son, samt allehandra andra sexbrott förutom dem på sina egna döttrar. Min första reflektion var att: "Var inte sex år lite lite?" Det nämns att döttrarna nu bor hos sin mamma. Vart bodde de innan? Hos fadern? Nu tror väl en och annan att detta är ytterst ovanligt att fäder begår övergrepp på sina egna barn. Nej, dessvärre tror jag inte att det är så ovanligt. Jag läste häromdagen Arthur Haileys "Spanaren" som i grund och botten handlar om samma tema (det förstår man på slutet). Fader våldför sig på sin egen dotter - modern blundar i rädsla av att själv bli utsatt för mer misshandel – här i boken började det redan när dottern var ett spädbarn. Ett ogentligt intresse vid blöjbytningarna urartade i att han gjorde sin 12-åriga dotter gravid, efter flera års sexuella övergrepp. Att modern blundade kan tyckas vara underligt. Men den som är kuvad vågar ofta inte "resa sig rakt upp" och sätta foten i backen.

Den som påstår att ett barn inte skadas av detta borde sinnesundersöka sig. Såklart ett barn far illa av dylikt. Barnet får ärr inombords – som ytligt läker – men som finns där och "kliar, värker, spänner, skaver" hela livet ut. Ofta går något sönder inom barnet, likt i Arthur Haileys "Spanaren". Detsamma gäller barn som tvingas åse att fadern misshandlar modern. Undersökningar har visat att bland annat sönerna själv lätt tar till våld i vuxen ålder, speciellt mot kvinnor; döttrarna i sin tur dras till våldsamma män. Ja, det som plågsamt "lärts in" kan vara svårt att avvänja sig med. Referensramarna för vad som är normalt kan vara töjbara, det är inte barnen som sätter dem utan vi vuxna. Barn förlitar sig på oss äldre. Det är vi som kärleksfullt och under trygga former ska lotsa barnet fram till vuxen ålder. Det går inte att göra saker ogjorda. Det går inte att köra en *re-run*. Det är svårt att läka sår så det inte blir ärr.


14/7-02

Sedan den 27:e maj har jag gått ned tio (10) kilo. Tio mjölkpaket. Var satt de? Jag ser ingen skillnad direkt. Men senaste veckan har det gått särdeles trögt, bara ett (1) hekto. Vore jag inte så envis skulle jag nästan ge upp eller i alla fall slänga ut vågen genom badrumsfönstret. I går tonade jag håret. Jag har blivit gråhårig på gamla dar. Jag har envist hävdat att jag ska ge sjutton i det. Det gör jag förvisso, men jag saknar mitt rödbruna hår som passar så bra till mina bruna ögon. Jag gjorde en kompromiss. En toning tvättas bort. Förut hennade jag alltid håret, men det är mer permanent, Jag har lyckats övertala B. att åka till Kolmården i veckan. Kul! Han kan behöva koppla av lite. Det finns ingen människa som jobbar så hårt på semestern som han hemmavid. Men han är en arbetsnarkoman. Skulle han ligga på sofflocket mer än två timmar blev han tokig, sanna mina ord – se Dagens Bild.

Förtal är feghetens avigsida.
FrankThiess

13/7-02

Ha det så skönt i sommarvärmen!


12/7-02

När äntligen Jan-Åke slutade sända virusmail varannan minut började det droppa in Yaha-infekterade mail från en annan snubbe. Never ending story. Fy bubblan vad jag är trött på detta med virus, än hit och än dit. Det verkar bara bli värre och värre. Hela Internet kommer att *kloggas* igen och sluta fungera en vacker dag. Kanske lika bra det? Gnäll, gnäll, gnäll.....sorry.

Jag har många gånger skrivit om att rättsväsendet blundar för barnens behov samt att det är barnens rätt som ska sättas främst och inte föräldrarnas rätt. Nå, det glädjer mig att kunna bevisa här och nu att jag inte hade/har fel. As usual :). Marie hann dock före, se Kommentera-boken.
Domstolarna ser vid vårdnadstvister mer till föräldrarnas än till barnets rättigheter och behov, skriver barnombudsmannen Lena Nyberg i en debattartikel samt krönikören Åsa Mattson på Aftonbladet kommenterar debattartikeln.

Vad är det lättaste sättet för en hustru att göra sin man döv?
Genom att säga att hon vill prata med honom.

11/7-02

Grattis Carina!!!!!

Nu var det dags igen då. Viruset Klez har ersatts av W32.Yaha.F@mm. En herr Jan-Åke någonting från Telia spammade min inbox med minst 50 virusinfekterade mail häromdagen– och natten. Han startade datorn igen sedan under gårdagen då ytterligare ett par hundra infekterade mail inkom (till slut tappade jag räkningen), ett nytt i princip varannan minut. Det måste vara en bredbandskund, för ingen modemare är väl uppkopplad i princip hela tiden? Det gick inte att maila honom heller för att notifiera honom om detta då hans mailbox var full. Jag hoppas Telia gör något åt saken. Så här kan jag inte ha det i längden. Det drabbar nog inte bara mig heller misstänker jag. Jag misstänker att många luras att klicka på de virusinfekterade bilagorna. Tyvärr!
Subjecten varierar men har ungefär samma text sedan i body.
Subject: One Screensaver to share :-)
Enjoy this friendship Screen Saver and Check ur friends circle.

Klicka aldrig på okända bifogade filer. Om inte – se för sjutton till att datorn har ett väl uppdaterat virusskydd. Det är en billig försäkring.

Fredrike kom med ett bra tips i Kommentera-boken.
Borde även gälla hur killen behandlar gamla ex. oxå?
"Hmm, själv brukar jag alltid mycket noggrannt iaktta hur en kille behandlar sin mamma - för förr eller senare kommer han att behandla mig på samma sätt."

Fingret!

Säg ingenting ont om en människa om du inte med
visshet vet att det är sant. Och om du vet att det är
sant, så fråga dig själv: "Varför säger jag det?"
Johann Lavater

10/7-02

Jaggan spann inte som en katt. Besviken ;(. Den var mer som en blandning mellan en Volvo och en Mersa. Vad sjutton betalar folk för? Jagmenardetärjuintesmåpotatisvitalarom! Prislappen på en av Jaggorna låg på 900.000 pix såg jag inne i bilhallen. Fint värre. Nej, Skodan är lika kul att köra/åka med. BTW - om någon undrar. Det var inte min lånebil utan Marinas. Jag fick nöjet att hänga med när den hämtades. Kul hur som haver att ha fått åkt i en riktig glidarebil, i alla fall för de som har pengar på banken. Det var nog första, enda och sista gången jag åkte så flott :).

Annars? Tja, tillbaks till vardagen så att säga. Ha en bra dag, *kram* Annica.

En liten fjäder kan nog bli till fem hönor.
H.C. Andersen

9/7-02

Imse Vimse Spindel...
Jag är inte rädd för ormar, mer än att jag hyser en sund skepsis mot giftormar, likt huggormar – vilka förhoppningsvis är den enda giftiga sorten man riskerar att möta i Sverige. Spindlar däremot kan ge mig ståpäls i ren förskräckelse, oavsett storlek och eventuell giftighet. Men i går klappade jag en boaorm och fågelspindel, modell mindre....men ändå :). Jag var en sväng runt Skansen och sedan dess Akvarium. Dryga tre timmar strosade jag runt, i finvädret. Sedan tog ryggen slut. Bestående minnen:
Bergbanan var läskig. Jag fick hela tiden intryck av att vajern skulle släppa och att vi skulle rusa bakåt med en sjujädrans fart. Men, det gick bra. Fast jag tog den inte ned på hemvägen av naturliga skäl. Jag såg fyra björnar, inte alls så stora som jag föreställt mig dem – men söta var de. Ett lodjur som faktiskt såg lite deppig ut. Tacka sjutton för det, inlåst som det var. Minigrisarna på Lill-Skansen var rena rama charmtrollen. Jag vill ha! Vargen fick jag inte ens en skymt av. Synd! Apor, i alla de former. Jag såg en Svarta änkan, pytteliten – men ack så giftig. Kossor, får, getter, kattungar m.m. Jag brydde mig bara om att kika på djuren. Alla stugor och annat fick vara. Den här gången.

I eftermiddag ska jag förhoppningsvis få en åktur i en Jaguar. Det ni!

Förr i tiden var tandläkaren en farlig person.
Han använde järnstänger och drog ut tänder överallt.
Till och med visdomständerna drog han ut.
Därför visste inte folk så mycket på den tiden.
Mark Levengood och Unni Lindell
– Gamla tanter lägger inte ägg/Piratförlaget

8/7-02

Annica Tiger 26 år

Din önskan i Kommentera-boken Jontas är härmed uppfylld. Se ovan! Jag snokade fram ett album och hittade ett kort som preferens till hur jag såg ut i samma ålder som min dotter är i nu. Den lilla kickan på bilden är – givetvis – Carina som liten. Vi var och besökte Skansen, om jag inte minns fel. Jag förlorade mig i albumet en bra stund. Gamla minnen, både goda och dåliga, genomkorsade mitt huvud och framförallt min kropp. Nå, det har runnit mycket vatten under broarna sedan dess :). Jag hittade bilder från tiden jag jobbade på Telia (då Televerket). Det var tider. Det är ett av de bästa jobben jag någonsin haft. Varför sa jag upp mig? Bara ödet vet? Nej, jag är inte mycket för att fördjupa mig i minnen, i vanliga fall. Egentligen borde jag slänga alla fotoalbum, likt jag slängde alla pappersdagböcker när vi flyttade hit. Jag hade en tanke om att ingen – jag menar ingen – skulle behöva besväras av mina gamla minnen, tankar, funderingar, upplevelser och annat smått och gott – om – nej, när jag dör. Men en del bilder ska jag nog spara åt min dotter.

Söndagen förflöt i lugnets tecken. B. var och plockade några liter blåbär. På eftermiddagen kom några av hans barn på besök. Lilla Elin, sju veckor, gjorde sitt första besök hos farfar :). Så söt. Som en liten docka. Smulan var verkligen nyfiken på det lilla trollet. Men hon hade fått lunch så det var ingen fara på taket *skrattar*.

Ensam glädje är halv glädje.
Ensam sorg är dubbel sorg.
Grethe Heltberg

7/7-02

De brukar påstå att en kille ska kolla in tjejens morsa innan han bestämmer sig. Det ska tydligen ge vid handen vad han har att vänta sig på ålderns höst. Nå, det får vara hur det är med det och jag hoppas inte att Carinas kille har hört detta ovan *småler*. Jag fick ett foto av Carina häromdagen som jag har lagt ut under Dagens Bild (efter att ha fått tillåtelse). En strålande, skimrande, glittrande, glad bild på en vacker ung kvinna. Carina fyller 26 år på torsdag. Grattis i förskott *kram*.

Annars? B. sa häromdagen att han knappt vill läsa tidningarna längre. Det är bara mord och elände. Jag nästan dristar mig att hålla med honom i detta fall.

En sten är inget argument.
Fichte

6/7-02

Föreställ Er en tolvårig flicka.
Föreställ Er hur hon våldtas, skändas och
mördas. Ta god tid på Er.
Föreställ Er sedan Gud.
M. Barin

5/7-02

Miss i planeringen. Stor tabbe. Jag ber allra ödmjukast om ursäkt för min regndans häromsistens *ler lite förläget*. Jag var nog alldeles för ivrig. Det var inte meningen att det skulle regna i ur och skur hela sommaren. Jag tycker i och för sig att det är mysigt med regn. Men jag har full förståelse för alla dem som har semester nu. Hur kul är det att tillbringa semestern i ett regnvått tält eller strosa runt och kika på sevärdheter i hällregn? Nej – regn nattevis och sol på dagarna är bäst. Men.....vem har sagt att man ska få som man vill? Potatisen flyter väl omkring i landet snart. Potatissoppa!

När jag var inne i stan häromdagen såg jag en söt tjej med sådana häftiga byxor. På ena låret fanns ett tryck av en tiger. Jag kunde inte låta bli att fråga vart hon köpt dem. Hon förstod min fråga när jag förklarade vad jag heter i efternamn. Nu har jag beställt ett par likadana själv :). Dyra, men vad fan.....man lever bara en gång. Jag har ju inte så mycket kvar heller, rent statistiskt :), femtio år fyllda snart. När ska jag bli vuxen? Aldrig – hoppas jag.

Oavsett vuxen eller ett barn så reagerar jag på detta – domstolen dömde henne till att bli våldtagen. Hon skulle våldtas av fyra män som straff för att hennes lillebror setts tillsammans med en flicka på ett fält. Hur farligt kan det vara då? Några ungar som lekte tillsammans? Alla bybor stod utanför ladan där straffet verkställdes och lyssnade på flickans förtvivlade rop på hjälp. Ingen ingrep! Så barbariskt! Så sjuuuuukt! Så meningslöst! Hennes liv är förstört nu. I den kulturen anses hon nu vara förbrukad. Förmodligen återstår bara att ta livet av sig eller att försörja sig som en prostituerad, en outcast – en paria i dubbel bemärkelse. Bara för några gamla gubbtjuvar har läst Koranen på fel sätt. Inte undra på att man är ateist sedan gammalt. Vem kan tro på Gud? Allah? Budda? Eller vad sjutton nu de kallas, oavsett religion – som bara är ett opium för folket.

WOW - Succé har bytt utseende. Snyggt!

Vad gräver du
i dessa människors ansikten?
Är de inte tillräckligt utgrävda?
En fördjupning
behöver inte innebära en fördjupelse.
Och om du i ett av dessa plågade ansikten
slutligen finner en diamant –
har du då räddat mänskligheten?
Gett den en ljusare världsbild?
Lågan som genomtränger stålet
ger oss ändå inte ett varaktigare ljus.
Vattnet som urholkat stenen
har redan torkat i sin fåra.
Minuter på jorden 1968
Peter Sandelin

4/7-02

Detta tog ändå priset! 300 000 pix för lite skit på burk? Otroligt! Borde inte pengarna förvaltas bättre? Jag kan förpacka både hönsskit, hundskit, kattskit och vårt eget skit i glasburkar om det finns efterfrågan. Någon som vill köpa? Skitsnack eller skitsak, skitsamma. Njae...kanske inte det? Enligt ordlistan är skitsnack samma sak som intetsägande prat och synonymt med floskel. Många använder ordet skitsnack istället för ordet förtal, som i sin tur betyder illasinnade och lögnaktiga påståenden om någon. Så detta ovan var verkligen skitsnack :). Men det inlägget i min Kommentera-bok som jag kommenterar nedan är förtal. Osant och menat att skada. Varför? Ja, jag har verkligen svårt att förstå det FRISarna håller på med. Bara för att jag och andra har kritiserat dem ska vi utpekas oförtjänt som en hoper kriminella individer, både på hemsidor och i andra forum. Det där med sanning och konsekvens verkar långt borta. Jag kan bara ana hur deras ex-familjer har det eller har haft det. Den som kan handskas så vårdslöst med sanningen å ena sidan ska nog inte ta för givet att andra sätter tilltro på vad de säger å andra sidan. Allt tal om umgängessabotage, PAS och mansmisshandel får man nog ta med en nypa salt.

Somliga människor gör sig större möda
att dölja sin klokhet än sin dårskap.
Jonathan Swift

3/7-02

Namn: vvvv
E-Mail: sss@lll.com
Date: Tue Jul 2 13:52:02 2002 212.209.129.2
Kommentar...
Vi har tagit del av information om dig från polis och andra myndigheter. Nu tar vi avstånd från din verksamhet och dina hemsidor på internet. Vi-personal på tele2 önskar dig lycka till i din fortsatta yrkeskarriär, men vi vill inte bli förknippade med Annica Tiger. Din uppsägning från företaget borde fått dig på andra tankar och vi ber dig att respektera vår önskan i fortsättningen. Lycka till


Ovan är ett inlägg i min Kommentera-bok som jag tog bort i går. Ja, jag tog mig friheten att ta bort det och om jag därmed har brutit mot någons yttrandefrihet ber jag om ursäkt. Jag gjorde dock en formell abuseanmälning först. Ja, för inte är det någon representant från Tele2 som lagt in detta ovan. Det är nog mer ett önsketänkande från vissas håll som jobbar hårt på att misskreditera mig och andra. Inte så svårt att räkna ut vem eller vilka som står bakom ovan. Det kan till och med jag räkna ut med arschlet :). Att inte nätgruppen FRIS (Föräldrar i Sverige) och dess medlemmar tröttnar någon gång? Här nedan listas en del av de citat och yttranden som fällts av nätgruppen FRIS i allehanda forum på Internet. Tyvärr ger detta urval vid handen att det ofta inte är en diskussion nätgruppen FRIS vill föra, utan mer pajkastning och i vissa fall personangrepp och rena rama förtalet.

Att ge en (tre) örfil i självförsvar är fullt acceptabelt och rimligt i dessa situationer. Jag ångrar dock nu i efterhand att jag inte drämde till allt vad jag orkade.Det hade känts bättre idag. Jag är stolt över de tre örfilarna, och vem som helst som gör om den behandlingen mot mig, kan kallt räkna med en ny örfil. Men då skall jag klämma till allt vad jag orkar. No more Mr nice guy.……. Ni har tydligt och klart visat vilka typer av svin ni är. Ni är inga kvinnor som har blivit misshandlade. Ni har inte blivit misshandlade. Ni är de sjuka kvinnosvin som själva misshandlar. Ni är farliga för utvecklingen av jämlikhet i detta land. Ni är den kategori fega svin som sjukt gömmer sig bakom parollen "Barnets bästa", och med ett sjukt leende och med glädje misshandlar män. Det är sådana som ni som man hör på bandinspelningarna. Ni är, vad jag förstår, riktiga svin.
John Rogberg , Fågel Fenix Anslagstavla

Du är inte jagad av ditt ex. Skitsnack
John Rogberg, Fågel Fenix Anslagstavla

För det första tror jag inte du är en man, för då hade du inte gömt dig bakom ett förnamn,. Så dig tar jag inte på särskilt stort allvar............... Det synes klart att denna sida drar till sig den värsta typen av svin bland kvinnor............... Det säger allt om dessa sjuka, riktigt sjuka svin............... De som har gått igenom en misshandel av dessa kvinnor är nog i minoritet. De flesta är nog vanliga skitstövlar som har behov av att få "Skrika"
John Rogberg, Fågel Fenix Anslagstavla

Ja du John! Detta forum stinker mensförrakt.
Lennart Fågel Fenix Anslagstavla

Ni är de farliga ultrafeminister som står i vägen för den utveckling av jämlikhet som FRIS arbetar för. Vi kan aldrig nå jämlikhet i detta land om vi inte ens är jämlika i det som utgör grunden för jämlikhet, själva föräldraskapet. Att ni sedan har hittat ett klent argument för att tro er få friskrivna era "vuxenskyldigheter", kommer ni inte, och har heller inte kommit särskilt långt med.
John Rogberg, Fågel Fenix Anslagstavla

Jag har svårt att tro att du är av manligt kön, utan i stället en av dessa feminister som skriver i mäns namn. Och du ERIKA! (svar till en Erik som gjort inlägg)
John Rogberg, Fågel Fenix Anslagstavla

Ni har verkligen "hängt upp" er på att alla män är kvinnomisshandlare. De flesta är ju inte det. Det finns t.o.m de som är anklagade som inte är det. T.ex. min sambo.......... Hon blev aldrig misshandlad fast hon sa det, hon tyckte det var kul att få folk att tycka synd om henne. I och för sig anklagade hon aldrig honom för grov misshandel, men ändå......... Hon kunde säga att han "slog in hennes huvud i mikron" då han i själva verket bara höll i hennes huvud och vred det så att hon såg klockan på mikron......... Man behöver ju inte bli karlhatare för att man blivit misshandlad av en......... Tänk om karlarna skulle dra alla kvinnor över en kam, det skulle inte vara kul....... ja, jag sympatiserar med Sandbergs insändare (den som han förnekar att han skrev) och Johns åsikter i nästan allt,...... vi hade allihopa någon gång provocerat fram ett slag från en kille, för att vi ville det då!....... SUNT FÖRNUFT måste ju råda överallt och vi är alla människor.
Christina Wallsten, Fågel Fenix Anslagstavla

Denna handfull mycket högljudda furirer som med äggstockar och livmödrar som tillhyggen sedan hammaren och skäran kommit lite ur modet inte bara kacklar utan skriker sig nu fördärvade och förfasar sig över dels de män som gett dem barnen samt dessa hemska män som inte hyser samma åsikter som dem själva.
Wojwoj, Fågel Fenix Anslagstavla

Detta är inget debattinlägg, enbart ett konstaterande att det på denna sida mestadels handlar om ett fittstimskacklande på en sandlådenivå.
Wojwoj, Fågel Fenix Anslagstavla

Wojwoj....Skit dessa. Vi vet redan vad de är för några. Vi möter dem i tingsrätten istället. Där är ju i alla fall en plats som vi nu är vana att vara på.
John Rogberg, Fågel Fenix Anslagstavla

Dessutom anar jag en viss avundsjuka över "min underbara man" Varför inte vara lite trevlig så kanske det finns någon för dig också?
Yvonne Lindgren , Fågel Fenix Anslagstavla

Och hur anonym tycker du att man skall få vara just i sin egen dator, tycker du lille dan. Vad fint du bor förresten
Anonym Kalle snus , Fågel Fenix Anslagstavla. (Abuseanmält, Dan är Katinkas make)

Du är ju rätt pilsk på att hänga ut folk på nätet. Du kan kanske inte tänka dig att andra kommer göra likadant mot dig nu....vänta får du se.
Anonym Kalle snus (?), Fågel Fenix Anslagstavla. (Abuseanmält)

Krister
Skriv inte hela ditt namn. Då får du virus i datorn och de hackar den sen. Kanske lägger de sen ut ditt namn på sökmotorer. Kanske ringer de även och trackar även din tjej. Eller ringer till ditt arbete. Inte ens Stockholms politiker går säkra för deras datorintrång. Det borde minsann politikerna känna till. Vad dessa friska gör i verkligheten. Jag lovar dig att det finns 100 % bevis nu. Det är så de här de är funtade i huvudet.
Anonym Hacker, Fågel Fenix Anslagstavla. (Abuseanmält)

Sedan är det ju skillnad på misshandel och misshandel,....... men tänk er själva in i situationen, man kan bli provocerade.
Wilma Wedin, Fågel Fenix Anslagstavla )

Man kan kanske inte ens räkna det som misshandel det beror vad ni räknar som misshandel, några skrämselgrejor som t.ex knuffa in någon i väggen och slå med flathand över ansiktet några ggr sammanlagt under många års tid var det.
Wilma Wedin, Fågel Fenix Anslagstavla

Vi vet ju hur det är med det. Det finns ju bevis. (Dataintrång, trakasserier..) Men jag är inte rädda för er, man blir bara uppretad av orättfärdigheter.
Christina Wallsten , Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält)

Ang. dataintrång och trakasserier så är det ju sant, eller hur? Jag har själv 2 brandväggar i min dator nu, för att vara skyddad. De har jag fått av den som polisanmält er, så jag vet bakrunden men den pratar jag inte om öppet, det är ju en polisutredning. Jag vet vad jag pratar om och för mig kan ni inte ställa till med någonting, därför törs jag lämna ut mitt telefonnummer. Är inte rädd för trakasserier eftersom det går att spåra och jag är inte rädd.
Christina Wallsten , Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält)

Det är under polisutredning, så vi får väl se.. och det finns bevis, flera t.o.m.
Christina Wallsten , Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält)

Märkligt uttalande från den som ingår i polisundersökningen och som står under MYCKET noggrann "Lupp" från flera nu. Du har säkert för länge sedan upptäckt vad som är på gång. Snyggt spel du kör. Ljug mera ju svårare blir det för er att tvätta er fria när det väl smäller till.
Okändisen, Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält)

Det existerar nu mycket mera än vad du kan tänka dig. Om jag vad i dina kläder nu hade jag gjort ett och annat....... Du och Katinka har något att se fram emot. Ni har lagt era kort och ni skall få veta att ni pissat i fel datorer hos helt fel folk. Hos helt fel folk. Det blir inte bakom tangenterna vi möts. Det finns en verklighet också. Och den känns. Glömmmm aldrig oss, för vi kommer aldrig glömma eller släppa er. Aldrig, aldrig.
Håkan Tammer, Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält)

ni är ju anmälda för det som står men tills man fällts i domstol är man oskyldig, så det borde inte stå på Aftonbladets debatt, inte ännu iaf.
Wilma Wedin, Fågel Fenix Anslagstavla

Namn: xxxxx
Tue Feb 22 07:14:02 2000 212.151.173.172
Kommentar:
Vad det handlar om är ditt bordsskick på nätet och publiceringen av namn och privata mail. Men den diskussionen kommer du och några av dina kumpaner som bekant få föra tillsammans med advokater. Stämningarna till tingsrätten och anmälan till åklagaren kommer du ju inte från oavsett du nu lägger undan texten. Självklart har allt redan kopierats på samtliga av dina Reloderas sidor. Och du har helt rätt i, att vi får se vem som kommer att få betala det kalaset.
http://www.atiger.pp.se/dagbok/gbook6.html

Namn: xxxxxx
Date: Sun Feb 20 12:44:12 2000 212.112.3.131
Kommentar...
Jag tycker inte Ni skall uttala Er förnedrande om pappor och FRIS. När Ni använder ord som ".....Ni inte förstår ..." kan jag inte annat än dra på smilbanden. Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus, heter det. Jag är helt övertygad om att Vi skulle utklassa Er i ett rena intelligenstest. Måhända det är mer politiskt korrekt att smutskasta pappor, men det innebär inte att Ni nödvändigtvis har rätt eller att Ni "förstår" problemen bättre. När en kvinna blir med barn, får hon automatiskt ett ointagligt maktövertag över pappan och det spelar ingen om hon *** är i huvudet, hon har ändå alltid "rätt", åtminstone i myndigheternas ögon.
http://www.atiger.pp.se/dagbok/gbook6.html

Namn: No name
Date: Wed Mar 1 08:40:56 2000 194.71.123.76
Kommentar...
Läste ditt förklaring av ditt agerande till det du kallar "Saga". Nu är även den fel i sak. Till och med rena lögner. 1) LÖGN 1: Fågel Fenix mailade ut till FRIS medlemarna att de var föremål för en debatt. Med det kan man hävda att NI bjöd in oss till en dabatt. Några av FRIS svarade. Det märkliga i debatten var att FRIS tjejerna försvarade FRIS. 2) SMÄDELSE 1: Vad NI/ DU gjorde var att attackera en man som bevisligen blivit misshandlad. Detta hånskrattade ni åt, och förringade och fann fullkomligt normalt.Ni gav med det själva accept till att misshandel är helt okej. (Om det är en man som utsätts) 3) TERROR 1: Ni har skrivit diverse saker dels på FENIX och annat, som milt sagt inte har att göra med god nätettiket.(som vi kommer att återkomma till senare) 4) TERROR 2: Du publicerade datoradresser, som bla medlemar av FRIS inte ens hade skrivit på sina egna datorer. I mail som bevisligen sänts privat. Ni hängde ut kvinnor på internet som inte ens var inblandade. 5)TERROR 3: Du ringer själv i egenskap av TELE 2 anställd hem till FRIS medlemmarna (finns på band). När du inte får de svar du önskar smädar du dem på din hemsida. 6) HOT 1: DU OCH KATINKA HAR SKRIFTLIGEN HOTAT FRIS och både enskilda medlemmar. 7) SMÄDELSE 2: FRIS medlemar har sänt dig PRIVATA mail, vilket du valt att publicera. 8) JUST DU efterlyser nätettikett, och har själv visat på vilken nivå du och FENIX ligger på. 9) LÖGN 3) Dagens förklaring är en lögn och redovisar långt ifrån sanningen, något som man finner om man läser hela debatten. Av den kan även en "mentalpatient" utläsa att det FENIX sysslade med´var att locka ut FRIS medlemmar för att seadn "misshandla" dem på internet. 10) TERROR 4) Flera av de inblandade i debatten har nu drabbats av "Underligheter " i sina datorer. Speciellt efter det någon skickat falska mail till FRIS medlemmarna. (Nu föremål för granskning) 11)TERROR 5) JUST DU ANNICA TIGER SMYGLÄSER I EGENSKAP AV TELE 2 ANSTÄLLD andras privata mail. HUR KAN ANNARS HEMLIGA TELEFONNR KOMMA UT? HUR KAN ANNARS JUST DU, JUST DU VARA DEN FÖRSTA SOM FÅR REDA PÅ ATT MAIL SÄNTS TILL ABUSEAVDELNINGEN PÅ TELE 2. Du själv ringer ju hem till de utsatta, INNAN MAILEN KOMMER FRAM TILL ABUSEAVDELNINGEN. (finns på band) 12) SMÄDELSE 3: Ni och JUST DU förolämpar och hånar de som ni vill ha en debatt med. Tror du någon i fortsättningen har lust att debattera med JUST DIG? FENIX och deras medlemmar har verkligen visat vilken organistation den är. EN LÖGNAKTIG TERRORORGANISTATION.
Abuseanmält till Stockholms Stad, http://www.atiger.pp.se/dagbok/gbook6.html

Westman - 05:13pm May 28, 2000 DST (11.)
Det pågår en polisutredning för närvarande mot en av argbiggorna som skriver inlägg här. Varför? Därför att en av våra medlemmar har haft allvarliga intrång på sin dator samt även trakasserats på sitt jobb av intrång i datasystemet.
Abuseanmält till Aftonbladet, Aftonbladet Debatt 1

Karin S - 01:19pm Jul 18, 2000 DST
Beträffande Fenix så är dessa fyllda av manshat och bedriver förföljelse av enskilda män och invandrare allt under åberopande av att de arbetar mot kvinnomisshandel. Om man skrapar lite på Fenix yta så inser man snabbt varför dessa kvinnor blivit misshandlade. De väljer alltid konflikt och saknar de spärrar som vanliga människor har dvs att undvika den som kan skada personen ifråga vilket är det normala. Fenix paroll synes alltid vara konflikt och provokation vilket visar att dessa kvinnor själva är en stor del av sin egen misshandel.
Aftonbladet Debatt 2

Hammer Tammer - 08:55pm Jun 28, 2000 DST
Jag håller helt med. Det är riktigt sjuka, sjuka kvinnosvin. Riktigt vrickat sjuka kvinnosvin, sterila KVINNOSVIN som våldtar män genom att hacka deras datorer och sprider datorvirus. För dem gäller tydligen inga lagar, och så skall de behandlas därefter.
Abuseanmält till Aftonbladet, Aftonbladet Debatt 2

Christina Wallsten - 05:52am Aug 8, 2000 DST (186.)
Om du inte tillhör det gäng som jag påtalade i inlägget ovan så förstår jag att du inte förstår vad Anders menar med att hacka datorer.. men många här förstår och borde känna sig träffade.. en del av dem sysslar med det. Dataintrång alltså. Så åter igen.. SKÄRPNING AV STRAFF VID ALLA TYPER AV BROTT, tack!
Aftonbladet Debatt 2


2/7-02

Åkturen innebar att jag fick bihåleinflammation på stört. Jag får skylla mig själv. Jag vet ju att jag inte tål drag. Nu har jag börjat käka penicillin så jag hoppas det går över med det snaraste. Kul är det inte. Men å andra sidan är jag van. Annars? I går var jag inne en sväng till stan. Jag käkade lunch med Marina och det var meningen att jag skulle fortsätta turista på egen hand efteråt. Men eftersom jag inte mådde bra blev det inte så mycket mer än lunch. I dag ska jag till tandis, igen. Jag var övernitisk förra veckan och fick ett ryck med tandtråden, vilket innebar att en bit av en plast-plomb for med i bara farten. Så kan det gå när inte haspen är på. Ha en bra dag! Det ska jag ha, trots tandläkarebesök :).

BTW - EvaP är på Gotland och hälsar så gott!

Du är ju rätt pilsk på att hänga ut folk på nätet. Du kan kanske inte tänka dig att andra kommer göra likadant mot dig nu....vänta får du se.
Anonym Kalle snus Fågel Fenix Anslagstavla. (Abuseanmält)

1/7-02

Marina var här en sväng i går. Hon kom farande i en häftig röd sportbil. Jag fick åka nedcabbat för första gången i hela mitt liv. Det var lite kallt om nosen, men är det sommar så är det. Det kanske var tur för min förkylning att det kom en regnskur :). Jag vill oxå ha!!! Avis! Men min Skoda är inte så pjåkig den heller.

Känd författare sköt ihjäl sin rival. Rivalen var mycket hotfull och krävde att kvinnan skulle komma hem (precis som om hon inte skulle ha rätt att bestämma själv över sitt liv). Författaren fick upprepade gånger gömma sig bakom kvinnans rygg (sic!). Bara det!!!! Till slut sköt författaren rivalen med två skott. Modigt värre!
Fler exempel på konflikthantering:
Mordhotade mamman för att få gemensam vårdnad. Sonen har han kidnappat flera gånger. Att hota sig fram! Att slå sig fram! Att våldföra sig på andra! Att skada andra! Att lösa konflikter med våld är väl ingen idé?

Jag kommer osökt in på senaste boken jag läst av Anne Holt, "Det som tillhör mig". Jag kan rekommendera den varmt. Jag tänker inte berätta i detalj om vad den handlar om men så mycket kan jag nämna att det rör en skruvad *kokobängare* som ska hämnas alla sina ex. genom att döda deras barn.
Yngvar gned sig i ansiktet och gäspade stort.
– Det var tydligen en förfärlig vårdnadstvist, började han mitt i gäspningen. Xxxx Xx hade försökt att få träffa sin som ända sedan pojken föddes och mamman stack från sjukhuset dagen innan hon skulle skrivas ut. Xxxx Xx var olämplig som vårdnadshavare, hävdade hon, i tre instanser och fem sessioner i domstol...Xxxx Xx vann hela vägen, men barnets mor överklagade och drog ut på tiden och... Till slut bara gav hon sig iväg.
Hon (Inger Johanne) avbröt:
– Den här Xxxxx Xxxxxxx hade haft rätt, med andra ord. Inte konstigt att hon stack sin väg. Xxxx Xx kan inte precis ha framstått som nån drömpappa. Sånt är nästan omöjligt att få fram i en rättsal. Mannen fanns inte i något straffregister och visste uppenbarligen hur han skulle uppträda för att göra intryck.
– Men fallet i sej, själva vårdnadstvisten kan ju ha....
– Gjort honom till psykopat? Nej. Självklart inte.


Nej. Självklart inte. Ingen blir en psykopat bara hux flux. Det finns där. Alla ser det inte. En psykopat har den unika förmågan att kunna dölja det när det passar sina syften.

BTW - jag fick i fredags information om vem som döljer sig bakom signaturen nedan. Det är den person jag hela tiden har misstänkt. Sjukt, sjukt – men inte förvånande.

Det existerar nu mycket mera än vad du kan tänka dig. Om jag vad i dina kläder nu hade jag gjort ett och annat....... Du och Katinka har något att se fram emot. Ni har lagt era kort och ni skall få veta att ni pissat i fel datorer hos helt fel folk. Hos helt fel folk. Det blir inte bakom tangenterna vi möts. Det finns en verklighet också. Och den känns. Glömmmm aldrig oss, för vi kommer aldrig glömma eller släppa er. Aldrig, aldrig.
Håkan Tammer, Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält) samt polisanmält

Till slutet av månaden ---->

Till dagbokens början