« Att bry sig är ett måste | Startsidan | Vad felas dem? »

oktober 09, 2004

Dåligt Dell

Saxat från Ekot:
Dell återkallar miljontals transformatorer till bärbara datorer.

Datortillverkaren Dell har beslutat återkalla 4,4 miljoner transformatorer som följt med bärbara datorer från företaget sedan det visat sig att de kan överhettas och orsaka elstötar och brand.

Transformatorerna med detta tillverkningsfel har tydligen levererats mellan september 1998 och februari 2002, eller sålts som tillbehör under den perioden.

Jag har en sådan gammal transformator. Då är det givetvis intressant att få information om hur allvarligt felet är och hur utbytet kommer att ske. Surfar jag till Dells svenska hemsida hittar jag ingen info om detta. Det borde stå som en alert på förstasidan tycker jag, men jag hittar inget även om jag går in på Support.

Ett sådant stort företag som Dell och som dessutom skryter med att de har avskaffat "the middle man" och bara säljer via nätet eller telefon borde vara snabba ut med information. Nätet ska väl inte bara vara ett redskap "one way", att sälja på? Visst är det helg, men någon borde ha jour eller arbeta. Har Ekot snappat upp nyheten och kablat ut den så ska information upp på hemsidan. Är det för mycket begärt? Det är inget litet fel om det kan orsaka brand och elstötar.

// Annica Tiger

Postat av Annica Tiger oktober 9, 2004 05:18 EM