« Bush lider av alzheimer? | Startsidan | Mediadrevets betydelse »

september 22, 2004

Salmonella

Jag var tvungen att gå till läkaren i dag. Salmonella kan vara orsaken till de besvär jag har just nu. Hur som haver, vad det nu än beror på, roligt är det inte. Jag har fått lämna faeces-prov och blev sjukskriven en vecka. Vätskeersättning i pulverform är ett måste att köra ett par dagar enligt läkaren. Hjärtat jobbar som en pistong på grund av obalans i systemet. Effektiv bantningsmetod är det. Jag har gått ned två kilo på två dar, helt ofrivilligt.

Jag som hatar att vara sjuk!

Djävla skit :-(

// Annica Tiger

Postat av Annica Tiger september 22, 2004 01:30 EM

Kommentarer

Hit får de gärna komma och sanera :). Jag lägger några tusen emellan så får de göra en storstädning därtill. Nej, jag jobbar inte med mat så det är ingen fara. Men ont i magen, diarré, ledvärk, huvudvärk, hjärtat på högvarv hade jag klarat mig utan.

Dålig mage är annars något jag aldrig har drabbats av tidigare i dessa mått. Jag har klarat att dricka Marockos dricksvatten utan problem och aldrig tänkt på magbekymmer eller dylikt, men Bulgariens frukostar på hotellet var inte nytta misstänker jag.

Jag har sovit som utslagen nu några timmar på eftermiddagen.

Annica

Postat av: Annica Tiger september 22, 2004 06:24 EM

Krya på dig!

Postat av: Desirée september 22, 2004 04:01 EM

Tråkigt att höra...
Må själv inget vidare, men det värsta jag vet är dålig mage.
Jag avundas dig inte. Hoppas det går över snabbt.

Postat av: bengt september 22, 2004 02:52 EM

Usch och fy, stackars dig! Har varit med om det, hälsovårdsnämnden hemma, f-prov, desinficering, isolering, kramper i kistan, feber osv efter en spanienresa... Krya på dig!

Postat av: tobbe september 22, 2004 02:39 EM