« Lättnader i PUL | Startsidan | Uppgradera »

september 05, 2004

Finnkampsmassaker

Detta var den roligaste finnkamp jag någonsin tittat på. Ska jag vara ärlig beror det på att det faktiskt är den första finnkampen jag överhuvudtaget sett från start till slut. Vadan detta nyvaknade intresse? Våra underbara stjärnskott inom friidrotten såklart, annars skulle jag nog inte ha kikat på spektaklet. Det var en total massaker av finnarna, både de kvinnliga och manliga svenska friidrottarna var suveräna.

Jag tror att jag behövde lite mental semester och det har jag fått nu i helgen genom att agera soffpotatis. Vi har suttit och hejat, skrattat och tjoat framför TV:n. Allt annat har varit bortglömt. Men det finns kvar....det märkte jag när jag nu läste tidningarna. Men ibland måste man få vara bara sig själv närmast.

// Annica Tiger

Postat av Annica Tiger september 5, 2004 05:12 EM

Kommentarer

Ingen fara Jontas, du svarade ju på en fråga. :)

Annica

Postat av: Annica Tiger september 6, 2004 05:39 FM

>Trueto...
Nej, men i vissa lägen måste man vara patriotisk. De hemska svenskarna förtryckte ju Finland så länge. Och så stal ju Sverige Danmark. Förresten - efter Finland håller jag mest på skåningar. Dessutom bor jag på en tidigare norsk ö. Norge som Sverige också förtryckte så länge. Därför blir jag så skadeglad de gånger Sverige förlorar mot våra övriga nordiska länder. Synd att det sket sig den här gången. Men sport är ju inte viktigt. Sport är meningslöst. (Är jag långsint vad gäller historia?)

Sorry, Annica. Jag svävade ut och spammade dig. ;)

Postat av: Jontas september 5, 2004 08:07 EM

*kliar mig i huvudet* Jontas, vet du vad sport är?

Postat av: Trueto september 5, 2004 06:21 EM

En deal? Nästa år vinner Finland? :)

Annica

Postat av: Annica Tiger september 5, 2004 05:40 EM

*muttrar* Det är synd om oss (halv)finnar... Oavsett odds sätter jag Finland före Sverige när de möts i olika sportgrenar.

Postat av: Jontas september 5, 2004 05:25 EM