Nästa sida!

Tillbaks!Tack


Tack! Utan dina sidor hade jag aldrig varit där jag är idag. För utomordentlig pedagogik och din vilja att dela med dig av dina kunskaper, tilldelas du Sverigekompassens Award i Utbildning.


Tack


UFS PrimeTime Award


TackTack

Tack

Tack

Tack

http://pellefant.just.nu

Tack Här har jag hittat en sida som är fullständigt uttömmande på olika uppgifter i min iver att hemsnickra en sida. En sida jag ständigt vill återkomma till. För denna site får du en liten gåva av mig.

Tack A Tiger är nog en av de få sidor man inte kan vara utan när man som privatperson skapar hemsidor på internet eller skriver egen dagbok på nätet. Annica Tiger har stor erfarenhet när det gäller nätet och kan mycket om hur man skapar en hemsida, det är också en av de få som också förklarar så att man förstår hur det fungerar.

TackEn mycket innehållsrik hemsida med bl.a. mkt bra HTML-guide. Annica visar stort intresse för sina besökare när hon nästan omedelbart svarar på ev. frågor.

TackFör din enormt stora och välinformerande HTML-guide som nästan alla HTML-snickare har tagit del av någon gång och att den alltid kommer med nya fräscha uppdateringar. Du är utan tvekan värd en Award i guld!!

Tack Visst kan det verka förmätet att kalla HTML-andets Grand Lady för Good Girl. Men även om det är så, kan jag inte tänka mig någon mera värd min award. Utan Annicas kurs skulle nog många hemsidor, min egen inräknad, förmodligen aldrig ha blivit av. Dessutom är Annicas sajt mycket mer än HTML-skola och tigerlänkar. Läs till exempel hennes dagbok, eller lär dig allt om New Foundlands-hundar!

Emmas Pris Det som är så speciellt med dina sidor är att de innehåller så mycket av allt möjligt, är snygga - och dessutom är till hjälp för andra hemsideägare, eftersom du har en sån underbar HTML-hjälp!

Nästa sida!

Tillbaks!