Udda beteende?

Det pågår en polisutredning för närvarande mot en av argbiggorna som skriver inlägg här. Varför? Därför att en av våra medlemmar har haft allvarliga intrång på sin dator samt även trakasserats på sitt jobb av intrång i datasystemet.
Lennart - Aftonbladet Debatt 05:13pm May 28, 2000 DST (11.)

Wojan....Skit dessa. Vi vet redan vad de är för några. Vi möter dem i tingsrätten istället. Där är ju i alla fall en plats som vi nu är vana att vara på.
Fågel Fenix Anslagstavla

Denna handfull mycket högljudda furirer som med äggstockar och livmödrar som tillhyggen sedan hammaren och skäran kommit lite ur modet inte bara kacklar utan skriker sig nu fördärvade och förfasar sig över dels de män som gett dem barnen samt dessa hemska män som inte hyser samma åsikter som dem själva.
( Fågel Fenix Anslagstavla )

Detta är inget debattinlägg, enbart ett konstaterande att det på denna sida mestadels handlar om ett fittstimskacklande på en sandlådenivå.
(Fågel Fenix Anslagstavla )

Och hur anonym tycker du att man skall få vara just i sin egen dator, tycker du lille dan. Vad fint du bor förresten
(Anonym Kalle snus (?), Fenix Anslagstavla. ( Abuseanmält))

Du är ju rätt pilsk på att hänga ut folk på nätet. Du kan kanske inte tänka dig att andra kommer göra likadant mot dig nu....vänta får du se.
(Anonym Kalle snus (?), Fenix Anslagstavla. ( Abuseanmält))

Krister Skriv inte hela ditt namn. Då får du virus i datorn och de hackar den sen. Kanske lägger de sen ut ditt namn på sökmotorer. Kanske ringer de även och trackar även din tjej. Eller ringer till ditt arbete. Inte ens Stockholms politiker går säkra för deras datorintrång. Det borde minsann politikerna känna till. Vad dessa friska gör i verkligheten. Jag lovar dig att det finns 100 % bevis nu. Det är så de här de är funtade i huvudet.
(Anonym Hacker (?), Fenix Anslagstavla. ( Abuseanmält))

Sedan är det ju skillnad på misshandel och misshandel,....... men tänk er själva in i situationen, man kan bli provocerade.
(Wilma, Fågel Fenix Anslagstavla )

Man kan kanske inte ens räkna det som misshandel det beror vad ni räknar som misshandel, några skrämselgrejor som t.ex knuffa in någon i väggen och slå med flathand över ansiktet några ggr sammanlagt under många års tid var det.
(Wilma, Fågel Fenix Anslagstavla)

Vi vet ju hur det är med det. Det finns ju bevis. (Dataintrång, trakasserier..) Men jag är inte rädda för er, man blir bara uppretad av orättfärdigheter.
( Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält))

Ang. dataintrång och trakasserier så är det ju sant, eller hur? Jag har själv 2 brandväggar i min dator nu, för att vara skyddad. De har jag fått av den som polisanmält er, så jag vet bakrunden men den pratar jag inte om öppet, det är ju en polisutredning. Jag vet vad jag pratar om och för mig kan ni inte ställa till med någonting, därför törs jag lämna ut mitt telefonnummer. Är inte rädd för trakasserier eftersom det går att spåra och jag är inte rädd.
(Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält))

Det är under polisutredning, så vi får väl se.. och det finns bevis, flera t.o.m.
( Fågel Fenix Anslagstavla)

Märkligt uttalande från den som ingår i polisundersökningen och som står under MYCKET noggrann "Lupp" från flera nu. Du har säkert för länge sedan upptäckt vad som är på gång. Snyggt spel du kör. Ljug mera ju svårare blir det för er att tvätta er fria när det väl smäller till.
(Okändisen (J R ?) , Fågel Fenix Anslagstavla (Abuseanmält))

Det existerar nu mycket mera än vad du kan tänka dig. Om jag vad i dina kläder nu hade jag gjort ett och annat....... Du och Katinka har något att se fram emot. Ni har lagt era kort och ni skall få veta att ni pissat i fel datorer hos helt fel folk. Hos helt fel folk. Det blir inte bakom tangenterna vi möts. Det finns en verklighet också. Och den känns. Glömmmm aldrig oss, för vi kommer aldrig glömma eller släppa er. Aldrig, aldrig.
(Håkan Tammer Fågel Fenix Anslagstavla ) (Abuseanmält))

ni är ju anmälda för det som står men tills man fällts i domstol är man oskyldig, så det borde inte stå på Aftonbladets debatt, inte ännu iaf.
(Wilma, Fågel Fenix Anslagstavla )

Om kvinnor visar uppenbart hat mot män genom att ta reda på hemliga telefonnummer och ringa upp helt okända män eller ringer upp arbetsgivare och förtalar anställda män, så har dessa givetvis visat att de inte klarar att vara goda förebilder som föräldrar. Vilken syn på män får dessa barn.
Camilla - Aftonbladet Debatt 02:04pm May 29, 2000 DST (50.)

Ingen ska kunna slänga ur sig falska anklagelser ostraffat, fram med bevis!
Christina - Aftonbladet Debatt 02:14pm May 29, 2000 DST (57.)

Man kan verkligen ifrågasätta vad Katinka och Annica har för syfte när en tar reda på hemliga telefonnr och ringer för att trakassera MÄN och ringer till okända MÄNS arbeten och förtalar dessa.
......
Krönikorna utlagda på Fågel Fenix talar sitt tydliga språk vad dessa kvinnor är ute efter.
.......
Likaså vad de anser om "mannen" på deras hemsida.
(Börje - Aftonbladet Debatt 02:54pm May 29, 2000 DST (63.)

SORGLIGT!! Dessa nazifeminister, Annika Tiger m fl, som utgår från att alla män är skit (speciellt om de är med i Fris).
Erik M - Aftonbladet Debatt 08:47pm May 29, 2000 DST (84.)

Vad står Fågel Fenix för? Flatornas riksförbund, eller?
Stefan - Aftonbladet Debatt 10:01pm May 29, 2000 DST (88.)

Tacka för att Katinka och de andra fågelfenixkvinnorna står under utredning. De bedriver en hatkampanj mot män av sällan skådat slag.
Camilla - Aftonbladet Debatt 10:56pm May 30, 2000 DST (108.)

Jag uppger ingen e-post adress eftersom jag då skulle bli fortsatt trackaserad. Dessa kvinnor på fågelfenix har tagit reda på mitt hemliga telefonnummer och ringt och trakasserat mig och försöker på alla sätt förtala mig och hitta på eller förfalska dokument på olika sätt för att förnedra mig och min familj. De bedriver förföljelse på samma sätt som diktaturer anamat i Sydamerika för att rättfärdiga sig själva. Vi har på denna sida nu sett vad Annica Tiger, Katinka Löfquist och Frånlund tycker, tänker, skriver och har för syn på sina medmänniskor. De står inte för vad de skriver. De står inte för att de hatar män. Det finns inget försvar för den förföljelse fågelfenix bedriver mot mig, män och våra medmänniskor.
Bertil Aftonbladet Debatt 08:27pm May 31, 2000 DST (138.)

Företrädarna för Fågel Fenix började omedelbart i debatten med att angripa föreningen FRIS och deras enskilda medlemmar.
.......
veta att de och även deras flickvänner trakasserats privat och på arbetsplatser under lång tid. Någon hade mordhotats och många hade utsatts för ingrepp i deras privata datorer
......
beskrev utförligt på sina egna hemsidor att de hade tillgång till den interna information som medlemmarna inom FRIS använde sig utav.
......
om att kvinnan undviker att titta på sin egen delaktighet i problemet.
......
Men genom hetsjakt, personangrepp och ovilja att lösa en gemensam fråga sökte i stället företrädarna för Fågel Fenix konflikt och visade i stället att kvinnan själv ofta är en stor del av orsaken till sin egen misshandel.
(Anders - Aftonbladet Debatt 05:01pm Jun 26, 2000 DST (41.)

Samtidigt tycker jag att när någon "hackar" någons hemdator med datorvirus skall jämställas med våldtäkt. Något som blivit populärt att roa sig med bland ultrafeminister. Framför allt sterlia ultarfeminister med starka band till psykvården.
(Hammer o Tammer - Aftonbladet Debatt 06:19pm Jun 28, 2000 DST (53.)

Det är riktigt sjuka, sjuka kvinnosvin. Riktigt vrickat sjuka kvinnosvin, sterila KVINNOSVIN som våldtar män
(Hammer o Tammer - Aftonbladet Debatt 08:55pm Jun 28, 2000 DST (54.)

From : fris@chello.se
To : katinka@fagelfenix.net
Sent : fr 2000-02-11 14:40
FRIS har anmält er sida till Datainspektionen för att ni namnger våra medlemmar
.....
gå ut med osanna uppgifter, svartmålning och kränkning, vilket kan skada vår verksamhet. Ett sådant förfarande rubriceras som förtal.

From : berra@mbox321.swipnet.se
To : katinka@fagelfenix.net
Sent : fr 2000-02-11 14:08
Du skall omedelbart ta bort mitt namn från din hemsida. Jag har anmält dig till Datainspektionen !
Bertil

From : fris@chello.se
To : katinka@fagelfenix.net
Sent : fr 2000-02-11 16:52
Ni ska helt enkelt ge fan i att basunera ut en massa lögner. Begrips!

From : berra@mbox321.swipnet.se
Jag har nu inget annat val än att polisanmäla Ingrid Lindblad, Katinka Löfquist och Grasberg Production för förtal och brott mot personuppgiftslagen.
....
Jag kommer att begära att ansvariga personer beläggs med näringsförbud
.....
Med anledning av den världsomspännande spridning fagelfenix hemsida har
....
kommer jag mot ovanstående bolag och personer att ställa avsevärda skadeståndskrav.
Bertil

Att ge en (tre) örfil i självförsvar är fullt acceptabelt och rimligt i dessa situationer. Jag ångrar dock nu i efterhand att jag inte drämde till allt vad jag orkade.Det hade känts bättre idag. Jag är stolt över de tre örfilarna, och vem som helst som gör om den behandlingen mot mig, kan kallt räkna med en ny örfil. Men då skall jag klämma till allt vad jag orkar. No more Mr nice guy.. Ni har tydligt och klart visat vilka typer av svin ni är. Ni är inga kvinnor som har blivit misshandlade. Ni har inte blivit misshandlade. Ni är de sjuka kvinnosvin som själva misshandlar. Ni är farliga för utvecklingen av jämlikhet i detta land. Ni är den kategori fega svin som sjukt gömmer sig bakom parollen "Barnets bästa", och med ett sjukt leende och med glädje misshandlar män. Det är sådana som ni som man hör på bandinspelningarna. Ni är, vad jag förstår, riktiga svin.
(Fågel Fenix Anslagstavla)

Du är inte jagad av ditt ex. Skitsnack
( Fågel Fenix Anslagstavla)

För det första tror jag inte du är en man, för då hade du inte gömt dig bakom ett förnamn,. Så dig tar jag inte på särskilt stort allvar............... Det synes klart att denna sida drar till sig den värsta typen av svin bland kvinnor............... Det säger allt om dessa sjuka, riktigt sjuka svin............... De som har gått igenom en misshandel av dessa kvinnor är nog i minoritet. De flesta är nog vanliga skitstövlar som har behov av att få "Skrika"
( Fågel Fenix Anslagstavla)

Ja du John! Detta forum stinker mensförrakt.
(Lennart (?) Fågel Fenix Anslagstavla)

Ni är de farliga ultrafeminister som står i vägen för den utveckling av jämlikhet som FRIS arbetar för. Vi kan aldrig nå jämlikhet i detta land om vi inte ens är jämlika i det som utgör grunden för jämlikhet, själva föräldraskapet. Att ni sedan har hittat ett klent argument för att tro er få friskrivna era "vuxenskyldigheter", kommer ni inte, och har heller inte kommit särskilt långt med.
(Fågel Fenix Anslagstavla)

Jag har svårt att tro att du är av manligt kön, utan i stället en av dessa feminister som skriver i mäns namn.
(Fågel Fenix Anslagstavla)

Ni har verkligen "hängt upp" er på att alla män är kvinnomisshandlare. De flesta är ju inte det. Det finns t.o.m de som är anklagade som inte är det. T.ex. min sambo.......... Hon blev aldrig misshandlad fast hon sa det, hon tyckte det var kul att få folk att tycka synd om henne. I och för sig anklagade hon aldrig honom för grov misshandel, men ändå......... Hon kunde säga att han "slog in hennes huvud i mikron" då han i själva verket bara höll i hennes huvud och vred det så att hon såg klockan på mikron......... Man behöver ju inte bli karlhatare för att man blivit misshandlad av en......... Tänk om karlarna skulle dra alla kvinnor över en kam, det skulle inte vara kul....... ja, jag sympatiserar med Sandbergs insändare och Johns åsikter i nästan allt,...... vi hade allihopa någon gång provocerat fram ett slag från en kille, för att vi ville det då!....... SUNT FÖRNUFT måste ju råda överallt och vi är alla människor.
(Fågel Fenix Anslagstavla)