Stäng

MC Donalds
Lustig liten MC Donalds-restaurang. Nej, jag åt ingen hamburgare där. Men jag tyckte den såg rolig ut så jag var bara tvungen att ta ett kort.

Påslakan
Denna typ av påslakan har jag bara sett i Bulgarien.

Utsikt
Ett lugnt familjehotell var det. Här är utsikten från min uteplats.

Brytmärken
Det fanns brytmärken på dörren. Det gick att få upp den med hjälp av enbart en sked. Inte så säkert kanske. Det var inbrott i en annan bungalow hörde jag och där hade tjejerna blivit av med bland annat en digitalkamera. Men jag klarade mig. Hur kul hade det varit på en skala från noll till tio att vakna mitt i natten med en inbrottstjuv inne i rummet?

Trappa
Bakvägen upp till hotellet. Den tog jag inte när det var mörkt. Jag undvek alla mörka platser på kvällen. Det var ofta skumma figurer i rörelse. En del polisinpasseringskontroller in till Golden Sands stängde när det blev mörkt och det var fritt fram för vem som helst att gå in och jag såg även en del underliga figurer dagtid när jag gick på gator som inte var så trafikerade av turister.

Trottoar
Det gällde att vara nykter med tanke på alla trasiga trottoarer och framför allt nivåskillnader i gatorna. Golden Sands är inte handikappanpassat, minst sagt. Inte fylleanpassat heller. Jag såg en svensk farbror som var blåslagen och sydd i huvudet och han hade ramlat i fyllan och villan på väg hem till hotellet. Själv var jag nog den enda turisten som tog några glas mjölk som nattfösare :).

Stranden
Den dagen jag hade med mig kameran ned till stranden var vattnet lugnt. Inga bränningar alls. Men det ser inbjudande ut ändå.

Bil på vattnen
Jag skulle då inte våga åka med denna bil som var monterad ovanpå en träflotte.


Brösten bortcensurerade :). Jo, top-less gick alldeles utmärkt att sola på stranden. Men när jag badade/gick omkring på stranden åkte överdelen på. Lite hänsyn till andra får man ta.

Tiger
Inte en riktig tiger.


Det måste vara varmt under masken.

Restaurang
En båt som restaurang uppe på gatan.